Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Hadházy: közvetlen bizonyíték van arra, hogy a Fidesz legfelsőbb körei állnak a választási csalások mögött

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én.
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Fidesz állt a „kamupártok” mögött, ezt írja legújabb Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos.

A független országgyűlési képviselő egy telefonlehallgatási jelentést mutatott be a közösségi oldalán, amelyben Zuschlag János (a fedett nyomozásban: Üstökös) egykori szocialista képviselő beszélget Táncsics Péterrel, aki a 2014-es választásokon mindössze 1578 szavazatot szerző, de 149,2 millió forint kampánytámogatást bezsebelő Új Magyarország Párt elnöke volt (ma pedig önkormányzati képviselő Kőszegen).

A FIDESZ ÁLLT A KAMUPÁRTOK MÖGÖTT – ROGÁN ÜGYVÉDJE VOLT ZUSCHLAG „SZOKOTT KAPCSOLATA”Mutatok egy dokumentumot, ami…

Posted by Hadházy Ákos on Wednesday, May 5, 2021

Hadházy szerint a lehallgatási jegyzőkönyv azt bizonyítja, hogy Zuschlagék 2014-ben „fölülről” kaptak utasításokat, például hogy milyen magatartást kövessenek delegáltjaik a választási bizottságban, és arra számítottak, hogy 2018-ban is kapnak hasonló parancsokat.

„2018. január 11-én már kissé aggasztotta az urakat, hogy még nem érkezett meg az utasítás. Zuschlag erre azt mondja: »próbáltam köröket futni, megmondom őszintén, a szokott kapcsolataimon (…) mindenféleképpen kell instrukció a választási bizottságba! Mer’ ugye, négy éve is kellett. (…) Én ráírtam a négy évvel ezelőtti kapcsolatomra, aki Rogán ügyvédje, nem válaszolt«”

– szemlézi Hadházy a jelentést, melynek hitelességét állítása szerint maga a rendőrség igazolta. Az ügyben ugyanis feljelentést tett a politikus, s bár a feljelentést elutasították, az elutasítás nem cáfolta, „sőt, megerősítette”, hogy valóban keletkezett ilyen dokumentum.

A maffiamódszerekkel, profin szervezett rablópártokról és a legutóbbi választások ilyen módon történt befolyásolásáról a Partizán készített a napokban fontos dokumentumfilmet, ebben szemtanúk többek között azt állítják, hogy fideszes ívekről is másolták az aláírásokat.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten