Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Orbán: szombaton nyithatnak a teraszok, a jövőben nagy szükség lesz a védettségi igazolványra

Szerinte hamarosan visszaállhatnak a szolgáltatások is, de csak védettségi igazolvánnyal.

Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2021. április 23-án.
Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2021. április 23-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Megvan a 3,5 millió beoltott, így a teraszok szombat reggeltől kinyithatnak – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a szokásos Kossuth rádiós interjújában péntek reggel.

A miniszterelnök szavai szerint a jövő hét közepén, szerdán-csütörtökön meglehet a négymillió beoltott is, akkor megnyitják a szolgáltatások széles körét,

de csak azok előtt, akiknek van védettségi igazolványuk.

Megnyílhatnak a színházak, a tánc- és zeneművészeti események, a cirkusz, az edző- és fitnesztermek, a jégpályák, az állatkertek, a fürdők és uszodák, a játszóházak, a sportesemények, a kalandparkok, és kinyithatnak a szállodák, az éttermek belső helyiségei is – sorolta Orbán, egy nappal azután, hogy Magyarország már világelső a lakosságarányos halálozásban.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a 16-18 év közöttiek beolthatók Pfizerrel, ezért ebből az oltóanyagból annyit különítenek el, amennyi nekik kell.

Kapcsolódó friss hírek