Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Tűz volt a fővárosi Szent Margit Kórházban

Tűzoltók a fővárosi Szent Margit Kórházban, ahol tűz volt az egyik kórteremben 2021. április 6-án. A III. kerületi Bécsi úti egészségügyi intézmény egyik kórtermében a berendezési tárgyak égtek mintegy nyolc négyzetméteren. A nagy erőkkel kivonult fővárosi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották a lángokat.
Tűzoltók a fővárosi Szent Margit Kórházban, ahol tűz volt az egyik kórteremben 2021. április 6-án. A III. kerületi Bécsi úti egészségügyi intézmény egyik kórtermében a berendezési tárgyak égtek mintegy nyolc négyzetméteren. A nagy erőkkel kivonult fővárosi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották a lángokat. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Tűz volt a Szent Margit Kórház egyik kórtermében, az esethez nagy erőkkel vonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik rövid idő alatt eloltották a lángokat – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel kedden hajnalban.

A tájékoztatás szerint a berendezési tárgyak égtek mintegy nyolc négyzetméteren az egyik kórteremben a III. kerületi Bécsi úton található kórházban, amelynek érintett szintjét kiürítették.

Kapcsolódó friss hírek