Megsérült egy veszélyes anyagot szállító kamion tartálya az M0-son

Tűzoltók dolgoznak egy veszélyes anyagot szállító kamion mellett az M0-s autóúton Halászteleknél 2021. március 23-án, miután a jármű egyik tartálya megsérült.
Tűzoltók dolgoznak egy veszélyes anyagot szállító kamion mellett az M0-s autóúton Halászteleknél 2021. március 23-án, miután a jármű egyik tartálya megsérült. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Megsérült egy veszélyes anyagot szállító kamion egyik tartálya az M0-s autóúton Halászteleknél kedden délután. Az érintett szakaszt lezárták, közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tájékoztatása szerint a kamion egyik tartálya vélhetően megrepedt és elkezdett szivárogni. Amikor a sofőr ezt észlelte, félreállt a járművel. A katasztrófavédelem mobil laborja jelenleg is méréseket végez a helyszínen.

A híradás arra nem tért ki, hogy pontosan mit szállított a jármű.

A munkálatok idejére az érintett szakaszt az M1-es autópálya felé vezető oldalon lezárták. Az Útinform azt írta: a 17-es kilométernél a Szigethalom-Tököl lehajtónál leterelik a forgalmat, visszatérni Halászteleknél lehet. A kiterelés előtt a torlódás 6-7 kilométeres, 1 órás az időveszteség.

Kapcsolódó hírek