Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Meghalt Szersén Gyula, Charles Bronson magyar hangja

Nyolcvan éves korában szerdán elhunyt Szersén Gyula Jászai Mari- és Tolnay Klári-díjas színművész. A felvétel 2015. december 2-án készült az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának stúdiójában.
Nyolcvan éves korában szerdán elhunyt Szersén Gyula Jászai Mari- és Tolnay Klári-díjas színművész. A felvétel 2015. december 2-án készült az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának stúdiójában. Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Életének 81. évében elhunyt Szersén Gyula Jászai Mari- és Tolnay Klári-díjas színművész, szinkronszínész – írja a Színház Online.

Szersén Gyula 1965-ben kapott oklevelet a Színiakadémián, bár 1958-tól már szerepelt az Állami Déryné Színház és a Vígszínház színpadán. A Nemzeti Színház tagja volt 1965-től, majd 10 évig szerepelt a Gyulai Várszínházban. Tagja volt a Piccolo Színház társulatának, valamint vendégszerepel a Budaörsi Játékszínben.

Szersén Gyula hangján legendás karakterek szólaltak meg magyarul: ő szinkronizálta William Shatnert Kirk kapitányként, valamint a T.J. Hooker című sorozatban is, 23 filmben Charles Bronsonnak kölcsönözte a hangját, de Alan Rickmant, Donald Southerlandet és Terence Hillt is szinkronizálta.

https://www.youtube.com/watch?v=TA44jNY_kOY

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten