Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Amivel nem dicsekszik a kormány: több mint egymillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra

A Kína-éltető, Nyugat ellen uszító retorikába nem fér bele, hogy Szijjártó erről is videót forgasson.

Koronavírus elleni oltásra érkeznek idősek a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Nappali Kórházába 2021. március 16-án.
Koronavírus elleni oltásra érkeznek idősek a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Nappali Kórházába 2021. március 16-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Újabb százezer kínai oltóanyag érkezett szerdán Pekingből – tolta a szokásos Kína-propagandát Szijjártó Péter „magyar” külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán, Orbán Viktor pedig a múlt héten személyesen ment forgatócsoportjával megtapogatni 450.000 adagot a reptérre.

A Brüsszel- és Nyugat-ellenes kormányzati agymosoda azt valamiért nem harsogja ilyen bőszen, hogy eközben a nyugati vakcina is hegyben áll az országban: csak a Pfizer-BioNTech-vakcinából eddig több mint egymillió adag érkezett Magyarországra.

A Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. közleménye szerint kedden már a tizenharmadik koronavírus elleni oltóanyagot tartalmazó szállítmány érkezett Magyarországra, ezúttal több mint 120 ezer adag. Az első szállítmány december 26-án érkezett az országba, ezt követően heti rendszerességgel szállították a vakcinákat – emlékeztettek.

Azt is írták, a Pfizer megbízhatóan leszállította Magyarországnak az első negyedévre vállalt teljes vakcinamennyiséget, 2021 második negyedévétől pedig jelentősen növeli az országba szállított adagok számát.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz