Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Ellenzéki pártok: „a tolvajokat és a csalókat kisöpörjük oda, ahová valók”

Hajdanvolt zsidózók, szirszar mikropártok, ex-tolvajok ígértek nagyokat az ünnep alkalmából.

Magyarország lobogója a Kossuth Lajos téren az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 173. évfordulóján 2021. március 15-én.
Magyarország lobogója a Kossuth Lajos téren az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 173. évfordulóján 2021. március 15-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Közös videóban jelentkeztek az ellenzéki pártok vezető politikusai a március 15-i ünnep alkalmából, a produkciót a Facebookon osztottak meg.

Az ellenzék kommunikációs képességeit tökéletesen bemutatja, hogy a videót nem lehet „beágyazni”, nem tudja megjeleníteni más honlap, így csak a Facebookon tekinthető meg.

„Az elmúlt 173 év azt mutatja, hogy a demokráciáért minden generációnak minden társadalomban újra meg újra meg kell harcolnia” – kezdte a felszólalók sorát Kunhalmi Ágnes.

„Amikor a nemzet nem szabad, nem az számít, hogy miben különbözünk egymástól, hanem hogy mi köt össze minket” fogalmazott az LMP-s Kanász-Nagy Máté.

Tordai Bence szerint félre kell tenni az apró vitákat, „hogy együtt, szervezetten és összehangoltan vegyük fel a kesztyűt, melyet a hatalom dobott elénk.”

„A törvény előtt ne fideszesek és nem fideszesek álljanak, mindenki legyen egyenlő” – ezt már a jobbikos, korábban holokauszttagadó Gyöngyösi Márton mondta.

„Véget vetünk a magyar nép kifosztásának, visszaállítjuk Magyarországon a tiszesség hatalmát, a tolvajokat és a csalókat kisöpörjük oda, ahová valók”

– fogalmazott Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke olyan országot szeretne, ahol „a közös vagyonunk nem veszti el naponta közpénz-jellegét, az ország tönkretételét pedig senki nem nevezi nemzeti, keresztény kormányzásnak”.

„Olyan Magyarországot akarunk, ami otthon a nemzet egészének, nem csak ennek vagy annak. Ahol persze vitázunk, és soha nem fogunk mindenben egyetérteni, de hisszük, csak együtt írhatjuk a magyar jövőt” – foglalta össze a momentumos Fekete-Győr András.