Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Bakondi: a migránsok nem tartják be a járványügyi szabályokat!

A fokozódónyomás-ügyi államtitkár ismertette a legfrissebb németországi statisztikákat.

Bakondi: a migránsok nem tartják be a járványügyi szabályokat!

A migránsok nem tartják be a koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében hozott szabályokat, ezért egyes országokban magas a migránshátterűek aránya a fertőzöttek között

– tájékoztatta az M1 propagandatévé nézőit Bakondi György, akinél évek óta szüntelen-folyamatosan nő a migrációs nyomás.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdán annak kapcsán vette elő kedvenc és egyetlen témáját, hogy állítólagos statisztikák szerint Németországban a legsúlyosabb állapotú koronavírusos betegek 50 százaléka migránshátterű!

Bakondi György ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy vannak olyan európai országok, ahol a migránshátterű emberek aránya már közelíti vagy meghaladta a lakosság tíz százalékát. Az, hogy a betegek között 50 százalék az arányuk, azért lehet, mert nem tartják be a szigorú intézkedéseket – méltatlankodott.

Bakondit a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorába is bezavarták ma, ott azzal folytatta, hogy azért magas a migránshátterűek aránya a koronavírus-fertőzöttek között, mert nem tartják magukra nézve érvényesnek azokat a szabályokat, amelyeket nem az ő közösségük hozott.

Kapcsolódó friss hírek

Most jött! Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautó riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat

Benyújtotta a PedoFidesz az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

Kiadták a riasztást: szerdán 6 megyét ér el a durva zivatar

Leitatott, bedrogozott egy kiskorút egy férfi, hogy abuzálja, egy másikkal egy gyermekotthonban „végzett szexuális cselekményt”

Sokkoló drágulás: ennyivel fizethetünk többet idén a Balatonnál