Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Belföld

A református egyház megszerezte a Törökbálinti Tüdőgyógyintézetet

Brutális kettősgyilkosság Kislángon: néhány szál hurkáért, fél üveg kóláért ölhettek meg egy idős házaspárt

A rendőrség egy 26 éves férfi ellen indított eljárást.

Helyszínelők a kislángi kettősgyilkosságnál.
Helyszínelők a kislángi kettősgyilkosságnál. Fotó: police.hu

Megöltek vasárnapra virradóra két idős embert Kislángon, a rendőrök a bejelentést követő egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint vasárnap reggel 6 óra 45 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy férfi hiába kereste ismerősét Kislángon, ezért otthonához ment, ahol a földön vérnyomokat talált. A rendőrök a helyszínen egy nő és egy férfi, egy idős házaspár holttestét találták meg, halálukat idegenkezűség okozta.

Az adatgyűjtés után a nyomozók egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 26 éves férfit, aki ellen emberölés gyanúja miatt indult eljárás.

A Bors úgy tudja, a betörő egy pajszerrel támadt a házaspárra, majd az udvari aknába lökte őket, ahol megtalálták a holttestüket.

„Zsákmánya mindössze egy alig használható hajnyíró, egy fél üveg kóla, néhány szál hurka és egy fél csomag kókuszdesszert volt”

– írta a lap, hozzátéve: információik szerint az elkövető már korábban is tört be házakba, sőt, a meggyilkolt házaspártól is lopott már korábban.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!