Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

102 elhunytat és 2855 új fertőzöttet jelentettek szerdán

Örkényi Zsolt, az Inter-Európa Mentőszolgálat Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. mobil intenzív mentőegységének mentőtechnikusa védőruhát visel, mialatt egy koronavírussal fertőzött, lélegeztetett beteget szállítanak Budapesten 2020. november 4-én.
Örkényi Zsolt, az Inter-Európa Mentőszolgálat Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. mobil intenzív mentőegységének mentőtechnikusa védőruhát visel, mialatt egy koronavírussal fertőzött, lélegeztetett beteget szállítanak Budapesten 2020. november 4-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Meghalt 102, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 2855 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu szerdán.

A kormányzati portálon azt írták: 410 129-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 14 552-re emelkedett, a gyógyultak száma 313 450.

Az aktív fertőzöttek száma 82 127. Kórházban 4353 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 407-en vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 27 737-en vannak, a mintavételek száma 3 552 261-re nőtt.

Kedden is 100 felett volt az elhunytak száma, hétfőn és vasárnap 50-nél kevesebbről érkezett hír, szombaton viszont 107 volt a járvány halálos áldozatainak száma a hivatalos kommunikáció szerint.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten