Baleset

Tartálykocsi és személyautó ütközött Nagybajomnál, egy ember meghalt

Baleset

Szörnyű baleset Nyárlőrinc határában, egy ember meghalt

Időjárás

Riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat több megyére

Halász János bejelentette, hogy a baloldal csak sanyargatta a nyugdíjasokat

11 évvel a kormányváltás után mi más lehetne aktuálisabb viszonyítási pont.

RövidenRöviden
Halász János fideszes képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. szeptember 22-én.
Halász János fideszes képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. szeptember 22-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A baloldal, amikor kormányon volt, csak sanyargatta a nyugdíjasokat, soha nem becsülték őket, válság idején is csak elvettek tőlük

– tájékoztatott a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön, azután, hogy reggel Novák Katalin már megelőzte a jó hírrel: holnap jön a „13. havi” egyheti nyugdíj első részlete!

Halász János most – több mint 10 évvel az utolsó baloldali kormány után – arról magyarázott, hogy Gyurcsány Ferenc és a baloldal elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, hagyta elértéktelenedni a nyugdíjakat, háromszorosára emelte a gáz árát, duplájára az áram árát és az élelmiszerek áfáját. Még az orvosi ellátást is fizetőssé akarták tenni az időseknek a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetésével – fakadt ki, nagyvonalúan elhallgatva, hogy abban az időben volt azért valami gazdasági világválság is.

Bezzeg a Fidesz-KDNP kormányzása óta garantált az inflációkövető nyugdíjemelés, az idősek megélhetését a mai napig védik rezsicsökkentéssel, emellett rezsiutalvánnyal és nyugdíjprémiummal is segítették őket az elmúlt években – mondta.

A nyugdíjasok a bajban nem számíthatnak a baloldalra, ezzel szemben a Fidesz-KDNP megbecsüli az időseket és a koronavírus-járvány okozta válságban is segíti őket a 13. havi nyugdíj visszaépítésével – vonta le a végkövetkeztetést.

Ezek is érdekelhetnek

Orbán: „Az idősek számíthatnak ránk!” – Nyugdíjasok: „Ez egy vicc”

Jó hírt küldött a nyugdíjasoknak a miniszterelnök főtanácsadója

Varga Mihály üzent a nyugdíjasoknak: eljött a várva várt nap!

Fidesz: Gyurcsányék cserben hagyták a nyugdíjasokat

Itt a kormány friss bejelentése

Gulyás Gergely: továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök