Bulvár

L.L. Junior megint büszkén posztolt a gyorshajtásáról

Belföld

Magyar Péter: beépített emberek is vannak közöttünk, nem indulunk a megyei közgyűlési listákért

Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Földi László, a kormány kedvenc „szakértője”: Le kell kapcsolni az internetet

Túl veszélyes, hogy a fiataloknak más a véleményük, mint az időseknek.

Földi László magyar ezredes, a Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, titkosszolgálati szakértő.
Földi László magyar ezredes, a Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, titkosszolgálati szakértő. Fotó: Facebook/Földi László

Földi László, a kormánysajtó kedvenc „biztonságpolitikai szakértője” volt a Kossuth rádió vasárnap reggeli műsorának vendége, ahol megvilágította, mit is gondolom az állampárt a nyilvánosságról és a szabad véleményalkotásról az internet korában.

A műsorvezető rögtön azzal a „kérdéssel” kezdett, hogy a baloldal tudatosan lovagolja-e meg a generációs különbségeket, és csinál belőlük politizálást? Földi – aki az előző rendszerben még kommunista hírszerzőként működött – erre reagálva arról kezdett beszélni, hogy szerinte

„van egy olyan trend, ami egy nagyon tudatos magatartás, hogy megbontani a társadalom alap értékrendszerét”, a családokat, a nemeket, az identitást.

A megmondóember szerint a generációkat tudatosan igyekeznek szembeállítani egymással, ezzel kapcsolatban a műsorvezető rá is kérdezett, hogy „az idősebb generáció is kezdjen brillírozni” az internet világában?

Földi erre egyszerűen azt felelte:

„Le kell kapcsolni az internetet”.

Azt azért hozzátette, hogy ez nyilvánvalóan nem fog megtörténni, de ő „nem lát más logikát”.

A beszélgetés a Kossuth Rádió Médiaklikk archívumában hallgatható meg, 6:42-től kezdődik a vonatkozó rész.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!