Közzétették az Orbán-alázós részekkel együtt a Hétköznapi Csalódások raktárkoncertjét

„Nem iszik, focizik, jó gyerek, csak a Szájerral él nemi életet.”

Közzétették az Orbán-alázós részekkel együtt a Hétköznapi Csalódások raktárkoncertjét

Mint ismert, a kormány nyáron 5,3 milliárd forint különített el arra, hogy a járvány miatt padlóra került zenekarokat online koncertlehetőségekkel segítse, amiről aztán persze hamar kiderült, hogy csak egy újabb ürügy volt a lopáshoz: a pénz nagy részét kormányközeli cégek hordták szét.

Nagy meglepetésre a vállaltan kormányellenes, anarchista Hétköznapi Csalódások zenekar is készíthetett „raktárkoncertet”, azonban a szervezők lehet, hogy azóta megbánták a meghívásukat, mert kézzel-lábbal igyekeztek cenzúrázni a banda Orbán Viktorra és holdudvarára nézve cikis dalait, szövegeit.

Megyeri Ferenc frontember – aki végig Soros-pólóban énekelt – a 444-nek azt mondta, a koncert előtt felhívták, hogy „most az egyszer nem lehetne-e néhány számot kihagyni?”, majd miután a szervezők előre bekérték a számlistát, külön is kérték, hogy legalább a Viktor című számot ne játsszák el.

A banda ebbe nem ment bele, cserébe a szervezők úgy vágták meg a felvételt, hogy a Soros-felirat alig látszik, de kivágták a Viktor, a Geciország és a náciellenes Ostoba című dalt is. Nem maradhattak azok a részletek sem, amikor egy bohóc a számok között Orbántól, Káslertől, Mészárostól és más kormányközeli figuráktól kölcsönzött idézetekkel színesítette a produkciót.

A zenekar most feltöltötte a Youtube-oldalára a koncert teljes, cenzúrázatlan verzióját (a Viktor című örökzöld 57:25-nél kezdődik):

Kapcsolódó hírek