Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Halálos baleset Taksonynál, az út melletti árokba csapódott egy autó

Összeroncsolódott személyautót készülnek elszállítani Taksonynál, az 51-es főút mellől, ahol az autó lesodródott az útról, nekiütközött egy másik járműnek, majd az út melletti árokba csapódott 2021. január 31-én.
Összeroncsolódott személyautót készülnek elszállítani Taksonynál, az 51-es főút mellől, ahol az autó lesodródott az útról, nekiütközött egy másik járműnek, majd az út melletti árokba csapódott 2021. január 31-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Halálos baleset történt az 51-es főúton, Taksonynál vasárnap reggel – közölte a rendőrség a honlapján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy személygépkocsi az 51-es főút 24-es kilométerénél lesodródott az útról, nekiütközött egy másik járműnek, majd az út melletti útárokba csapódott.

Összeroncsolódott személyautót szállítanak el Taksonynál, az 51-es főton, ahol az autó lesodródott az útról, nekiütközött egy másik járműnek, majd az út melletti árokba csapódott 2021. január 31-én.

Összeroncsolódott személyautót szállítanak el Taksonynál, az 51-es főton, ahol az autó lesodródott az útról, nekiütközött egy másik járműnek, majd az út melletti árokba csapódott 2021. január 31-én.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A baleset következtében egy 70 éves férfi a helyszínen elhunyt. A baleset okát és körülményeit vizsgálja a rendőrség.