Dömötör szerint már 1 millió 755 ezren regisztráltak az oltásra

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend előtti kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. július 1-jén.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend előtti kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. július 1-jén. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra interneten és postai úton – állította Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán.

Dömötör Csaba a Facebook-oldalára felkerült videóban elmondta: azok, akik regisztráció során felhatalmazást adtak a kapcsolattartásra, folyamatos tájékoztatást kapnak a legújabb fejleményekről, akik pedig nem adtak erre felhatalmazást, azokat majd akkor keresik, amikor az oltási terv alapján sorra kerülnek.

Emlékeztetett: az oltások hetek óta zajlanak, mind az egészségügyi dolgozók körében, mind az idősotthonokban, és az oltási terv alapján a következő körben a 89 év felettiek kaphatják meg a vakcinát.

Az államtitkár mindenkit arra biztatott, hogy regisztráljon az oltásra. Hangsúlyozta: a legerősebb eszköz a koronavírus ellen a vakcina, amely abban segít, hogy „mielőbb visszatérhessünk régi, megszokott életünkhöz”.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keres a Röviden!

Kapcsolódó hírek