Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Több megyére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat

Hóeltakarító munkagépek a nyíregyházi Északi körúton 2021. január 13-án.
Fotó: MTI/Balázs Attila

Több megyére figyelmeztetést adott ki kedden kora este az Országos Meteorológiai Szolgálat, azt írták:

Budapesten, valamint Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom és Nógrád megyében kell számítani ónos esőre.

Este keleten, északkeleten továbbra is lehet kisebb hószállingózás, néhol ónos szitálás. Az élénkülő, erősödő délnyugati szél a Tiszántúl keleti, északkeleti részén esetlegesen hordhatja a havat. Késő estétől észak, északnyugat felől újabb hullámban várható csapadék. Az Észak-Dunántúlon eső lesz a jellemző, ott csak kisebb eséllyel lehet ónos csapadék. A havazás területe fokozatosan szorulhat vissza kelet felé, miközben átmenetileg Észak-Magyarországon, a Dunakanyar térségében, a középső országrészben, az Alföld középső tájain kis mennyiségű ónos eső is hullhat.

Nagyobb mennyiségű csapadék északkeleten várható, ott 3-6 centiméternyi hó, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti részén akár 6-8 centiméternyi hó is hullhat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére ezért a havazás miatt adtak elsőfokú figyelmeztetést.

Szerdán a déli órákig északkeleten is fokozatosan megszűnik a csapadék, majd késő este az Északi-középhegység térségében az északi határvidéken lehet helyenként ónos szitálás – tették hozzá.

Az előrejelzés szerint szerdán a leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 4 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet. Napközben a szél nagy területen lesz élénk, erős, délnyugaton viharos közeli lökések is lehetnek. A legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és 11 fok között alakul, a tartósan borult északkeleti tájakon lehet alacsonyabb, míg a naposabb déli, délnyugati körzetekben magasabb a hőmérséklet.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz