Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Innováció a bőrgyógyászatban

HirdetésHirdetés
Innováció a bőrgyógyászatban

Ma már rengeteg, a korosodást lassító kezelés létezik, azonban ezek közül csak néhány olyan minőségi eljárás van, amelyek valóban beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. A lézertechnológia fejlesztéseinek köszönhetően most néhány olyan kezelésről olvashat bővebben, amelyek segítségére lesznek bőre természetes állapotának visszaállításában. Lássuk, testünk mely területei vethetőek alá hasonló beavatkozásoknak!

Specialitások a testesztétika területén

Sajnos testünk felett is eljárhat az idő, illetve az évek magukkal hozhatnak olyan esztétikai kellemetlenségeket, amelyeket szívesen eltüntetnénk.

A legjellemzőbb probléma általában a zsírbontás területén mutatkozik meg. Szerencsére ma már nem kell kés alá feküdnie senkinek, hiszen vannak olyan lézeres kezelések, amelyek kiválthatják a műtéti beavatkozásokat is. E folyamat alatt ugyanis a mélyebb rétegeket célozzák meg, hogy a vastagabb zsírréteget is eltávolíthassák.

De népszerű testesztétikai kezelésnek minősül még a kézhát ránctalanítása és a terhességi csíkok eltüntetése is.

Forradalmi újítások az arcesztétikában

A ránceltávolító és bőrmegújító eljárások lehetővé teszik, hogy sokkal simább és frissebb legyen bőrünk. Ebben az esetben ugyanis leginkább a bőrhibákat célozzák meg, így érintetlenül hagyják a bőr egészséges részeit. Kifejezetten ajánlott ez a fajta eljárás a ráncos arcbőr esetében.

Sokak életében visszatérő probléma az akut akné is. Ennek kezelése a lézer energiájának segítségével történik. A bőr felületének megsértése nélkül egészen mélyre hatolnak, s a gyulladt faggyúmirigyekkel szemben lépnek fel.

Szintén hasznos kezelésnek számít még az évenkénti fiatalító arckezelés, a Lifting kezelés és a Smooth Eye szemkörnyékkezelés is. Amennyiben a felsoroltak bármelyike érinti Önt, akkor a hévízi Hotel Európa fit**** ajánlatai között ki is választhatja a megfelelő időpontot és feltételeket. A hotelben mindenféle speciális bőrgyógyászati eljárást igénybe vehet.

Bőrgyógyászati kezelések a Covid-19 idején

Biztosan megfordult a fejében, hogy mennyire biztonságos hasonló kezeléseken részt venni ilyen vészterhes időkben. Szerencsére az Európafit maximálisan biztosítja az Ön védelmét.

A bejelentkezés során szigorúan másfél méteres távolságot kell tartani egymástól, s a kezelőhelyiségeket is állandóan fertőtlenítik. Minden szállodai dolgozó maszkot visel.

Természetesen Önnek is együtt kell működnie, így jó, ha a kezelés előtt legalább 15 perccel érkezik. Ön is ügyeljen az alapvető higiéniai előírásokra! Végül minden egyes kezelés előtt aláírással kell igazolnia, hogy nincs fertőzésre utaló panasza.

Legyen része egy exkluzív élményben! Kösse össze a kellemeset a hasznossal! A speciális lézeres kezelések igénybevétele mellett válogasson a hotel minőségi szolgáltatásai között is!

Ez is érdekelhet

„De legalább kormányozni tudnak”: elérte a 110 milliárd forintot a kórházak adóssága

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó

Mérgezés miatt kórházba került egy kiskorú a Hűvösvölgyi Gyermekotthonból, halálos dózisú gyógyszert találtak a vérében

Penészgombás italt hívott vissza a Lidl

Teljes látogatási tilalmat rendeltek el Szabolcsban több kórház összes fekvőbeteg-osztályán

Elhunyt Jakab Ferenc virológus