Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

100 ezer forintot adna a Momentum mindenkinek, aki beoltatja magát koronavírus ellen

Fekete-Győr András magyar jogász, politikus, a Momentum Mozgalom elnöke.
Fekete-Győr András magyar jogász, politikus, a Momentum Mozgalom elnöke. Fotó: Facebook/Fekete-Győr András

Nyomokban populizmust tartalmazó videóval jelentkezett Fekete-Győr András, a Momentum elnöke szerda reggel a Facebookon, azt javasolva, hogy

kapjon mindenki 100 ezer forintot, aki beoltatja magát koronavírus ellen.

Kapjon 100 000 forintot mindenki, aki beoltatja magát!

ADJUNK 100.000 FORINTOT MINDENKINEK, AKI BEOLTATJA MAGÁT!Tízezer magyar hunyt el koronavírusban, és újabb tízezrek halhatnak meg idén, ha nem oltatjuk be magunkat elegen. Lassan egy éve a gazdaság is leállt, a kormánynak pedig nincsen pontos terve arra, hogy mikor indul újra az élet. De van fény az alagút végén. A védőoltás, ami több tízezer magyar életét mentheti meg, és visszaadhatja a szabadságunkat – ehhez viszont el kell érnünk a nyájimmunitást. A Momentum ezért azt javasolja, hogy adjon a kormány mindenkinek 100.000 Ft-ot, aki beoltatja magát. ➡️ Mert mindenkit ösztönöznünk kell arra, hogy beadassák maguknak a védőoltást. Így menthetünk meg minél több életet. ➡️ Mert felelősségünk, hogy újraindítsuk a gazdaságot. Ha nem cselekszünk, még több munkahely megszűnhet a következő hónapokban.➡️ Mert felelősségünk, hogy támogassuk azokat, akik a szociális válság következtében napról napra kénytelenek élni.Ehhez bőven rendelkezésre áll a pénz: többet költ a kormány a propagandájára, mint amennyi pénzre szükség lenne ahhoz, hogy mindenki, aki beoltja magát, 100.000 forintot kapjon. Többe kerül a kínai hitelből épített Budapest-Belgrád vasútvonal, mint amennyibe a teljes javaslat kerülne.Ne a kifogásokat keresse a kormány: adjunk mindenkinek százezer forintot, aki beoltatja magát. Mentsük meg tízezrek életét, segítsünk a nehéz helyzetbe került honfitársainkon, és indítsuk újra a gazdaságot!

Posted by Fekete-Győr András on Tuesday, January 12, 2021

Ahogy Fekete-Győr fogalmazott: egyszerre van jelen a gazdasági és egészségügyi válság az országban, 10 ezernél több honfitársunkat veszítettük el a koronavírus miatt, százezrek küzdenek megélhetési válsággal.

A védőoltások viszont elkészültek, azokból lesz mindenkinek elég – mondta. Úgy látja, bár az orvosok, a tudomány képviselői is az oltás mellett vannak, sokan nem bíznak benne,

amihez szerinte köze lehet a kormány kommunikációjának is.

A politikus szerint a 100 ezer forinttal sok leszakadó családon lehetne segíteni, miközben rengeteg életet is megmentenénk. Mint fogalmazott, a kormány csak propagandára legalább annyit költ, mint amennyiből ezt az egyszeri 100 ezer forintos adományt fedezni lehetne.

Keményen felkérdezték a parlamentben a tovább magyarázkodó Polt Pétert

Leköptek egy másfél éves kisgyermeket a Momentum utcai kampányolásán

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt