Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Bulvár

47 évesen elhunyt a magyar testépítés legendás alakja

Közlekedés

Megbénul holnaptól Budapest, kezdődik Orbán háromnapos hazaárulás-expója

Kigyulladt egy kőbányai társasház 9. emeleti lakása, egy nőt nem tudtak megmenteni

Tűzoltók dolgoznak egy kőbányai társasházban 2021. január 7-én, miután tűz ütött ki az épület egyik 9. emeleti lakásában. Egy nő a helyszínen meghalt.
Tűzoltók dolgoznak egy kőbányai társasházban 2021. január 7-én, miután tűz ütött ki az épület egyik 9. emeleti lakásában. Egy nő a helyszínen meghalt. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A helyszínen meghalt az a nő, aki korábban életveszélyesen megsérült, miután kigyulladt egy kőbányai társasház 9. emeleti lakása. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a nő életéért hosszan küzdöttek, de nem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt.

Korábban azt is közölték, hogy több embert is vizsgáltak füstmérgezés gyanúja miatt, de a legfrissebb információk szerint senkit nem kellett kórházba vinni.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a X. kerületi Kővágó utca egyik társasházában gyulladt ki az egyik lakás nagyszobája.

A tüzet megfékezték, és – még a tűzoltók kiérkezése előtt – egy nőt hoztak ki a lakásból. Mivel a nő nem volt szállítható állapotban, egy speciális tűzoltószerrel akarták lehozni a magasból, de a sérült még ez előtt elhunyt. A lángok nem terjedtek át másik lakásra.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!