Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Orbán szilveszterkor még gyorsan elvett 430 milliót a XV. kerülettől, ami egészségközpont-fejlesztésre ment volna

Orbán Viktor kormányfő a visegrádi országok miniszterelnökeinek videokonferenciáján, amelyet a fehérorosz politikai válsággal foglalkozó rendkívüli online uniós csúcs előtt tartottak 2020. augusztus 19-én.
Orbán Viktor kormányfő a visegrádi országok miniszterelnökeinek videokonferenciáján, amelyet a fehérorosz politikai válsággal foglalkozó rendkívüli online uniós csúcs előtt tartottak 2020. augusztus 19-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor a tavalyi legutolsó határozatával (a Kormány 2067/2020. (XII. 31.) határozata) visszavonta a budapesti XV. kerültbe tervezett Lelki Egészségközpont teljes támogatását, 430 millió forintot – számolt be róla Cserdiné Németh Angéla, a kerület DK-s polgármestere.

A politikus Facebook-posztjából kiderül, az utolsó tavalyi Magyar Közlöny 120. oldalán jelent meg „egy gyáva és sunyi mondat”, miszerint „a Kormány visszavonja a H2. 1. mellékletében foglalt táblázat 3. sorát”.

„Képzeljék, milyen bátor ember az, aki így jelenti be azt, hogy újabb pénzt vesz el a rákospalotai, pestújhelyi és újpalotai emberektől. Ez a megjelölt sor ugyanis nem más lett volna, mint a pszichiátriai ellátás fejlesztése a Lelki Egészségközpont kialakításával. Ez most akkor nem lesz.”

– írta Cserdiné.

Kérem, egy megosztással adják tovább ezt a híremet!———————————————————–A…

Posted by Cserdiné Németh Angéla on Wednesday, January 6, 2021

A polgármester szerint Orbán „dönthetett volna másképp”, a helyi párttársai pedig felléphetnének azért, hogy a pártelnöküktől ezt a pénzt a többivel együtt visszaszerezzék. Ők azonban a politikai bosszút választották a kerület helyett – összegzett.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz