Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Tragikus lakástűz Csepelen, egy ember meghalt

Huszonöt embert kellett kimenekíteni egy XXI. kerületi társasházból.

Egy ember meghalt, miután kigyulladt egy budapesti, XXI. kerületi társasház ötödik emeleti, harminc négyzetméteres lakása péntekre virradó éjszaka.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a Kossuth Lajos utcai lakás már teljes terjedelmében égett. Az épületből huszonöt embert menekítettek ki.

A tűzzel érintett lakásban egy ember tartózkodott, akinek az életén már nem lehetett segíteni.

Tragikus lakástűz volt éjszaka Csepelen

Tragikus lakástűz volt éjszaka Csepelen Egy ember életét már nem lehetett megmenteni.Kigyulladt egy lakás a XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában, csütörtökön éjszaka. A budapesti tűzoltók helyszínre érkezésekor a lakás már teljes terjedelmében égett. A tűzoltók eloltották a lángokat. A lakásban egy elhunytat találtak.Nagyon fontos, hogy füstérzékelővel és a tűzoltókészülékkel a lakástüzek megelőzhetők. Ha a füstérzékelő jelez, még időben el tudjuk oltani a kialakulófélben lévő tüzet, így jelentős anyagi kártól, de ami még fontosabb: tragédiától óvhatjuk meg magunkat.Videó: FKI Videócsoport

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Friday, December 18, 2020

A tűz pontos keletkezési okát és körülményeit a katasztrófavédelem szakemberei még vizsgálják.

A téli hónapokban is fontos, hogy figyeljünk a magunk és otthonunk biztonságára, egyebek mellett azzal, hogy megbízható fűtőberendezést üzemeltetünk – írta közleményében az OKF.