Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Felrobbantottak egy toronyházat Budapest IX. kerületében az új atlétikai stadion helyszínén

Robbantásos technológiával bontják el a VITUKI Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Tudományos Kutató Központ toronyházát Budapest IX. kerületében 2020. december 10-én.
Robbantásos technológiával bontják el a VITUKI Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Tudományos Kutató Központ toronyházát Budapest IX. kerületében 2020. december 10-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Robbantásos technológiával bontják el a VITUKI Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Tudományos Kutató Központ toronyházát Budapest IX. kerületében, ennek eredendően első lépéseként pedig ma jól fel is robbantották az épületet.

Robbantásos technológiával bontják el a VITUKI Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Tudományos Kutató Központ toronyházát Budapest IX. kerületében 2020. december 10-én.

Robbantásos technológiával bontják el a VITUKI Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Tudományos Kutató Központ toronyházát Budapest IX. kerületében 2020. december 10-én.Fotó: MTI/Illyés Tibor

A bontásra a 2023. évi World Athletic – Atlétikai Világbajnokságra épülő Nemzeti Atlétikai Stadion kivitelezésével összefüggésben van szükség, ezen a területen épül ugyanis Magyarország soron következő stadionja, valamint „a projekt keretében egy új, nyitott sport- és rekreációs közpark valósul meg”.

A fejlesztési területen a Rákóczi hídtól a Kvassay zsilipig, valamint az új Kábelhídon át egészen Észak-Csepelig új árvízi védmű, partmenti gyalogos sétányok, kerékpáros utak, valamint hajóállomások is készülnek. A fejlesztéssel megvalósul továbbá a teljes pesti rakpart északi és déli területeinek gyalogos, kerékpáros és vízi összeköttetése egészen a Csepel-szigetig.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten