Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Deutsch: Na, ugye. Győztünk!

Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond az MTK mártírhalált halt korszakos elnöke, Brüll Alfréd sportmecénás és sportvezető botlatókövének elhelyezésén az Andrássy út 9. szám előtt 2019. december 10-én.
Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond az MTK mártírhalált halt korszakos elnöke, Brüll Alfréd sportmecénás és sportvezető botlatókövének elhelyezésén az Andrássy út 9. szám előtt 2019. december 10-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Magyarország győzött, ugyanis olyan egyetértést ért el, amely szerint a járvány idején nem lehet feltételekhez kötni az uniós támogatásokat – magyarázta Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő az MTI-nek telefonon nyilatkozva szerdán.

„Nagy siker, hogy megvédtük a magyarok pénzét és megakadályoztuk, hogy a brüsszeli bürokraták a bevándorlók kötelező befogadásával megzsarolhassák Magyarországot”

– hergelt a képviselő.

Na, ugye.Győztünk!Győzött Magyarország, győzött a lengyel-magyar szövetség, győzött Európa!Megéri kiállni a hazánkért.Ennyi.

Posted by Deutsch Tamás on Wednesday, December 9, 2020

Deutsch szerint az elért egyetértéssel azt is bebizonyította Magyarország, a magyar és lengyel együttműködés, hogy Brüsszelben is ki kell, sőt, sikeresen ki lehet állni a nemzeti érdekekért.

A megoldásnak köszönhetően olyan helyzet áll elő, hogy Brüsszel nem alkalmazhat kettős mércét egyetlen egy tagállammal szemben sem, nem veheti el a magyaroknak járó pénzt, és nem kényszerítheti rá akaratát Magyarországra azért cserébe, hogy a neki járó uniós forrásokhoz hozzáférhessen – tette hozzá Deutsch Tamás.

Brüsszel. Fel, győzelemre // Brussels. On, to victory!

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, December 9, 2020

Felpuhított keménykedés

A 444.hu nem ennyire előreszaladva arról írt, hogy jelentősen felpuhítják, és évekkel kitolják a jogállamisági mechanizmust, ami miatt Orbán Viktor és a lengyelek is vétót lengettek be.

„A szöveg alapján Magyarország és Lengyelország lényegében megkapta, amit akart. Az Európai Parlament pedig szinte mindent elveszített, amit november elején szuszakolt bele a jogállamisági mechanizmusnak nevezett törvénytervezetbe”

– értékelte a lap az egyelőre még csak megállapodás-tervezetet.

Hogy mit ígérhetett Orbán Viktor Magyarország nevében a „felpuhításért” cserébe, azt egyelőre nem tudni.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül