Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Mi van a cipősszekrényben? – Női cipők őszre!

Valahogy minden szezon “nagy átválogatásra” késztet minket. Ez igaz a gardróbra és a ruhásszekrényre is. Ilyenkor előkerülnek a melegebb darabok, de az sem kizárt, hogy sokan minden szezonban egy-egy új cipővel gazdagodnak. Olyanok is vannak, akik csak időközönként cserélik le a régi csizmákat. Te melyik csoportba tartozol? Ha neked is szükséged van pár új őszi lábbelire, akkor a következő cikkben adhatunk néhány tippet ez ügyben.

noi-bokacsizma

Félcipők és sportcipők

Habár mi, hölgyek szeretünk elegánsan öltözködni és az alakunkat kiemelő magasabb talpú cipőket hordani, azonban vannak napok és tevékenységek, amikor nem viselhetjük ezeket.

Ilyenkor a félcipők és sportcipők a legideálisabbak. Vannak például olyan bőr félcipők, amelyek antistress technológiával vannak ellátva, így kényelmes és biztonságos viseletet tesznek lehetővé. Puha, rugalmas és könnyű anyaguknak köszönhetően pedig gyors léptekkel tarthatjuk az iramot. A színekben is nagy a kínálat, hiszen a feketétől és a barnától kezdve egészen a fehér, piros színig mindenféle árnyalat megtalálható a kollekcióban.

Lapos és magas sarkú csizmák

Miért mindenki kedvence a lapos sarkú csizma? Nos, tulajdonképpen ezeknek van rövid és hosszú szárú típusa egyaránt. Én csak “szaladgálós” csizmának nevezem, mert gyakorlatilag a fagyos, havas időben sem csúszunk el bennük csúszásmentes talpuknak köszönhetően.

Aztán ott vannak a magas sarkú darabok is, amelyek kifinomult és elegáns hatást kölcsönöznek viselőjüknek. Ez egy olyan tipikusan elegáns fazon, amit akár hétköznap, akár egy ünnepségen is hordhatunk.

Lassan ideje nekünk is felkészülnünk a télre. Ha neked is szükséged van egy-két új téli lábbelire, akkor a LifeStyleShop Rieker női csizmái között számos egyedi darabra bukkanhatsz!

Bokacsizmák és bakancsok

Biztosan vannak még olyan embertípusok, mint én. Legalábbis remélem. Akik télen, ha tehetnék, egy egész takarót tekernének a nyakukba és a lábukra egyaránt. Viccet félretéve, valóban megesik, ha fázós típus vagy, hogy nem elég a csizma, s valami még melegebb, béleltebb lábbelire van szükség a nagy mínuszokban.

Ez esetben neked a bakancs vagy a bokacsizma ajánlott. Ezek értelemszerűen jól védik a bokádat a hidegtől, s legtöbbjük egy tornacipőhöz hasonlít, fűzős jellegüknek köszönhetően. A bakancs egyébként általában sokkal vastagabb a bokacipőnél, s a bélés is minőségibb a belsejében. A lábfej ezekben kényelmesen elfér, s járás közben rezgéscsillapító hatással bír különleges technológiájuk miatt.

Ha eddig még nem tetted meg, akkor most van itt az ideje beszerezni a téli csizmákat. Szerencsére a LifeStyleShop webáruházban a méret, ár, márka vagy a cipő típusa szerinti szűrők segítségével könnyen rákereshetsz a számodra ideális lábbelikre!

Kapcsolódó friss hírek

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték