Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Hogyan tervezz egyedi fényképes telefontokot?

Különleges és egyedi ajándékot szeretnél karácsonyra a szerettednek? Valami olyan kellene, amit garantáltan nem kap mástól, és tuti nincs is senkinek? Akkor ne habozz, készíts neki egy személyre szabott fényképes telefontokot!

Mitől egyedi egy telefontok?

A telefontokok szinte kötelező tartozékai a mai okostelefonoknak. Hiszen mondhatni az egész készülék egy nagy kijelzőből áll, így könnyen sérül, ha leesik. A kijelzőcsere pedig meglehetősen költséges, hiszen a telefon árának majdnem harmada, így sokkal jobb, ha vigyázunk, mintsem, hogy cserélni kelljen.

pitbullcase-mobiltok

A legoptimálisabb, ha megvédjük egy telefontokkal az esések következményeitől, a kijelző törése ellen pedig egy edzett üvegfólia a legjobb választás. Ha ezeket ötvözzük, akkor majdnem 100 százalékos védelemmel láthatjuk el a készüléket.

Persze mindenki szereti kifejezésre juttatni az egyéniségét, így törekszik arra, hogy egyedi legyen a telefontokja, akárcsak ő maga. Nem sokan szeretik a tucatdarabokat, amiket könnyű összekeverni máséval, vagy épp minden második embernek olyan van.

A legjobb, ha olyan telefontokkal látjuk el a készüléket, ami a saját igényeinknek megfelelően készült. Kedvenc film, zenész, könyv, állat, esetleg édesség? Valami személyes apróság, amit senki más nem ért, legyen ez egy felirat vagy egy kép, a lényeg, hogy egyedülálló legyen. Ajándékba is tökéletes, bár ilyenkor kell végezni egy kis kutatómunkát.

Hogyan készítsünk egyedi fényképes telefontokot?

Első lépésként szükség van egy megbízható webáruházra, ahonnan megrendelheted azt, amit elterveztél. Ha ez megvan, akkor a telefon pontos típusára van szükség a rendeléshez, aminek azért utána kell járni. Ha magadat lepnéd meg vele, akkor könnyű dolgod van, hiszen ha a Pitbullcase oldalra mobilról látogatsz el, akkor azonnal kiírja, hogy milyen telefont tartasz a kezedben, és milyen lehetőségeid vannak. Választhatsz tervezhető és vásárolható tokok közül.

Amennyiben inkább terveznél, akkor azt háromféle tokra teheted, azaz választhatsz flipes bőrtokot, merev hátlapot és szilikontokot. Ezután töltsd fel a kiválasztott képet, vagy nézz körül az oldal galériájában, hogy hátha valaki már feltöltötte azt a felvételt, ami számodra is ideális lehet.

A kép minősége nagyon lényeges, mivel csak HD (720p=1280X720), HD Ready (720p=1366X768) vagy FULL HD (1080p=1920X1080) minőségű képekből lesz tökéletes telefontok.

Tegyük fel, hogy kész a kiválasztás, így már csak az elrendezés és a csinosítás van hátra. Használj különböző effekteket, szűrőket, feliratokat vagy akár matricákat a telefontokra!

Ha úgy érzed, hogy készen vagy, akkor rendeld meg mielőbb a tokot, és pár nappal később érkezik is a postás a kész remekművel.