Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

A Barátok közt sztárja is elkapta a koronavírust

Napokig lázas és gyenge volt a 71 éves Várkonyi András, de már jobban érzi magát.

A Barátok közt sztárja is elkapta a koronavírust
Fotó: RTL Sajtóklub

Hiába tett meg mindent, mégis elkapta a koronavírust Várkonyi András, az ország Vili bácsija – írja a Blikk. A színész hónapokig csak videótelefonos jelenetekben szerepelhetett a Barátok köztben, a világjárvány miatt nem engedte a produkció a stúdió közelébe.

Ősszel azonban újra forgatni kezdett, valamint a színházi feladatainak is próbált eleget tenni, így végül mégis elkapta a betegséget.

„Október 20-a körül éreztem, hogy nem vagyok jól, és két nappal később pozitív is lett a tesztem. Bevallom, meglepődtem, amikor megláttam ezt a kis szócskát az eredményen, de természetesen azonnal tettem azt, amit ilyenkor tenni kell, elzártam magam a világ elől”

árulta el Vili bácsi a Blikknek.

A Barátok közt egyik legidősebb szereplője a tüneteiről azt mondta, napokig lázas volt, nagyon gyengének érezte magát, „nem volt jó érzés”.

Várkonyi András azóta meggyógyult, amit szerinte annak is köszönhet, hogy soha nem dohányzott, ezért „a tüdeje nem volt rossz állapotban, nem ment rá a betegség”. Emellett rengeteg folyadék, pihenés és a lázcsillapítók segítették át a betegségen – mondta.