Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Berágtak Orbánra, szétvertek több helyiségét a hallgatók a BME kollégiumában

Munkában a jövő értelmisége.

Berágtak Orbánra, szétvertek több helyiségét a hallgatók a BME kollégiumában

Kedd reggelre a Budapesti Műszaki Egyetem Schönherz Kollégiumának több helyiségét is szétverték a hallgatók, írja a Telex, videót is mutatva a pusztításról. Úgy tudni, az egyetem vizsgálatot rendelt el, a kollégium üzemeltetéséért felelős cég pedig feljelentést tesz.

Azt is írták, valakikben azután pattant el valami, hogy Orbán Viktor hétfőn minden eddiginél szigorúbb járványügyi korlátozásokat jelentett be, egyebek mellett azt is, hogy november 11-től a felsőoktatás csak online formában működhet, és az egyetemi kollégiumokat bezárják.

A videón az látszik, hogy a székeket, ágyakat és matracokat szétdobálták, az egyik szobában pedig kalapáccsal kezdték el bontani a falat.

A BME a Telexnek megerősítette, hogy a felvételek az egyetem kollégiumában készültek, hozzátéve: a rongálás miatt vizsgálatot rendeltek el.

„A vizsgálat alapján tudunk majd pontos választ adni arra, hogy hányan vettek részt a rongálásban. A rongálásban részt vevő hallgatókat érintő szankciókról a fegyelmi eljárás lefolytatását követően az Egyetem Fegyelmi Bizottsága fog döntést hozni, valamint az üggyel kapcsolatban ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést indít a kollégium üzemeltetéséért felelős cég”

– írták.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz