Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Hollik István úgy tudja, Fekete-Győr Andrásnak bocsánatot kellene kérnie

Szerinte nem vicces, hogy a koronavírus-oltóanyagot először fideszeseknek kellene kipróbálniuk.

Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én.
Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Fekete-Győr Andrásnak bocsánatot kellene kérnie a momentumos Csillag Tamás megjegyzéséért, amelyben azt javasolta, hogy fideszes politikusokon teszteljék a koronavírus-elleni oltóanyagot.

Hollik István az MTI-hez eljuttatott szombati videójában úgy fogalmaz: „azt hittük, hogy a Korózs Lajos-féle kamuvideónál már nincsen lejjebb, de sajnos tévednünk kellett”.

„A Momentum párt egyik alapítója, Csillag Tamás mások halálával viccelődött a Facebokon. Azt mondta, hogy szerinte ők egy sikertelen oltóanyaggal is jól járnának, a lényeg, hogy azt rajtunk, fideszes, KDNP-s képviselőkön teszteljék” – méltatlankodott Hollik István.

Hozzátette: most, amikor mindenki a szabályok szigorú betartásával van elfoglalva, „hogy sikeresen tudjunk küzdeni a koronavírus-járvány ellen, akkor a Momentum mások halálával viccelődik”!

A fideszes politikus szerint ha Fekete-Győr Andrásba „szorult némi emberség, tisztesség, no meg bátorság, akkor ezért a megjegyzésért nagyon gyorsan bocsánatot” kér – fakadt ki, nem teljesen kifejtve, hogy Csillag Tamás megjegyzéséért miért Fekete-Győrnek kellene „bocsánatot kérnie”, már ha…