Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Egy magyar városban hétfőtől visszaállítják az idősek vásárlási idősávját

Egy magyar városban hétfőtől visszaállítják az idősek vásárlási idősávját
Fotó: Facebook/Nagy Mónika

November 9-től újra bevezetik az idősek vásárlási idősávját Szolnokon

– jelentette be Szalay Ferenc polgármester csütörtök este Facebook-oldalán.

A korlátozás az Ady Endre úti piacot, a Széchenyi kispiacot, valamint az úgynevezett lengyelpiacot érinti, ahol az új szabály szerint reggel 8 és 10 óra között csak a 65 éven felüliek vásárolhatnak itt.

Koronavírus – szolnoki hírek (2020. november 5. csütörtök)

☝️ November 9-én hétfőtől újra bevezetjük a vásárlási idősávot az Ady Endre úti piacon, a Széchenyi kispiacon, valamint az úgynevezett lengyelpiacon a Pletykafaluban. Eszerint reggel 8 és 10 óra között a 65 éven felüliek vásárolhatnak a három piacunkon.☝️ Az Ady Endre úti piac zárt parkolójában holnaptól újra az eredeti parkolási rend lesz érvényes, azaz hétközben 30, hétvégén pedig 45 perc után fizetős lesz a parkolás. Erre a piac működése, a vásárlók folyamatos cseréjének biztosítása miatt lesz szükség.👉 A polgármesteri hivatal ügyfélfogadásán kérjük, lehetőségeik szerint előre egyeztessenek telefonon ☎️ időpontot. Ha tudják, ügyeiket intézzék telefonon, vagy e-mailen 📧. Persze a személyes ügyintézés is lehetséges előre egyeztetett időpontban.☝️ Az adventi falu a Kossuth téren idén elmarad.☝️ Az esküvők esetében újra 10 főben maximalizáljuk a városházi szertartáson résztvevők számát.🙏 Az intézkedések kapcsán kérem szíves együttműködésüket és türelmüket, mindezekre az Önök egészségének védelmében van szükség!

Posted by Szalay Ferenc on Thursday, November 5, 2020

Más változás is van, de az már mától érvényben van: az Ady Endre úti piac zárt parkolójában újra az eredeti parkolási rend lesz érvényes, hét közben 30, hétvégén pedig 45 perc után fizetős lesz a parkolás. Erre az indoklás szerint a piac működése, a vásárlók folyamatos cseréjének biztosítása miatt van szükség.

A polgármester tájékoztatása szerint idén nem lesz adventi falu a Kossuth téren, az esküvők kapcsán pedig újfent 10 főben maximalizálják a városházi szertartáson való résztvevők létszámát.