Elhunyt VV Lóránd 21 éves szerelme

Elhunyt VV Lóránd 21 éves szerelme

Súlyos autóbalesetet szenvedett, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Meghalt VV Lóránd barátnője, aki a múlt hétvégén szenvedett súlyos autóbalesetet, és azóta kómában feküdt.

A Blikk úgy tudja, a Való Világ 8 szereplőjének 21 éves párja, Dóri az autóban hátul utazott, nem volt bekötve az ütközéskor, szinte esélye sem volt megúszni a balesetet. Eltört négy csigolyája, tizenöt percig nem élt, de sikerült újraéleszteni, ám az agya nem kapott oxigént.

A lap újabb cikkében már azt írta, a fiatal nő péntek reggel elhunyt, miután orvosai úgy döntöttek, lekapcsolják a lélegeztetőről.

View this post on Instagram

Örök szerelmem! ❤️ Búcsúzom tőled! Hihetetlen, hogy többé már nem hallom hangodat , nem érzem érintésed, ajkaid melegét, nem látom gyönyörű arcodat, édes mosolyodat! Tökéletes vagy és tökéletes vagy örökké! Mérhetetlen fájdalommal írom e szavakat könnyek közepette ! Hiányzol ! Hiányzik minden ami te vagy és te voltál és te leszel ! Hiányzik a gyönyörű szemed amikor rám néztél mintha minden percben újra szerelembe esnél ! Csillogó szemekkel néztem rád ahogy megtestesítetted a nőt akire vágytam ! Sose fogom fel, hogy más egész életében keresi a társát akitől ő egy egészé válik azzá akiért értelmet nyer az élet! Én megtaláltam benned mégis a sors elvett tőlem! A szívem örökké a tiéd ! Sajnos az utat egyedül kell megtenned de mindig itt leszek neked és fogom a kezedet ! Elindultunk a közös életünkkel ! Össze költöztünk és családot terveztünk gyerekekkel! Ez egyik pillanatról a másikra szertefoszlott! Igazságtalan az élet , hogy elvett tőlem és a családodtól ! Volt egy álmom amiben egyszerre megöregszünk és a gyerekeinknek és unokáinknak meséljük a történetünket , hogy miként ismertük meg egymást, hogyan küzdöttünk meg a nehézségekkel! Életem legszebb időszakát köszönhetem neked ! Mellettem álltál végig támaszom és segítőm voltál ! Fogtad a kezemet és az Én és Te-ből MI lettünk ! Felfoghatatlan , hogy már nem nyílik az ajtó, hogy nem csörög a telefon és reggel üres ágyban ébredek ! Nem űrt hagytál magad után hanem egy egész világot ! Veled haltam …az örökké nem múló szerelemmel a tudattal, hogy te már nem leszel többé. Emlékszem szombat estére mikor oda ültél mellém a kanapéra ott volt köztünk a közös kiskutyánk a fejedet a mellkasomra hajtottad és azt mondtad: “ Boldog vagyok erre az életre vágytam, hogy itt üljünk a kiskutyával hárman és csak nézzük a tévét!” Az utad legyen békés és nyugodt! Reménykedem benne, hogy egyszer még találkozunk valahol , valahol máshol és folytatjuk ahol megszakadt az utunk ! Ha még egy mondatot mondhatnék neked csak annyit mondanék SZERETLEK! Mérhetetlen szerelemmel és fájdalommal ! Bárhol legyél is bárhova vigyen az út mindig fogom a kezedet ! Nyugodj békében életem szerelme😭❤️♾

A post shared by Csodo_Lorand (@lorandcsodo) on

„Az ember mindig remél, így mi is reménykedtünk az utolsó pillanatig. Péntek reggel azonban hívtak minket a kórházból, hogy az orvosi bizottság döntött, a szerelmem sosem térne magához, így lekapcsolják őt a gépről, amely életben tartotta. Csütörtök este bent jártam Dórinál, de a maszk miatt még megpuszilni sem tudtam, a kesztyű miatt még a bőrét sem tapinthattam. Csak fogtam a kezét, és mondtam, mennyire szeretem, búcsúztam tőle…”

– mondta a Való Világ 8 egykori szereplője, VV Lóránd.

Kiemelt kép: Instagram/lorandcsodo

Kapcsolódó hírek