Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Orbán: hétfőtől új világ kezdődik, erőből betartatjuk a szabályokat

És ő már azt is látja, mikor szabadulunk meg a járványtól.

Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2018. december 7-én.
Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2018. december 7-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Hétfőtől új világ kezdődik a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos előírások betartásának ellenőrzésében, és ha azt tapasztalják, hogy az érintettek nem tartják be a szabályokat, „erőből kell ezeket betartatnunk”

– jelentette ki Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című propagandaműsorában. A védekezés közös felelősség, a maszkot hordani kell, ez a kulcs, mert aki nem hordja és nem tartja be az előírásokat, az felelőtlen, mások egészségével is játszik – magyarázta a kormányfő.

December végén, január elején az első adag vakcina megjön Magyarországra // The first dose of the vaccine will arrive in Hungary at the end of December, or the beginning of January

Posted by Orbán Viktor on Friday, October 30, 2020

Arról beszélt, hétfőtől büntetni kell azokat, akik nem tartják be a szabályokat. Így hétfőtől joga van a rendőrségnek éttermeket, boltokat bezárni, joga van, hogy javaslatot tegyen, és bezárja a sport- és kulturális rendezvényeket – jelezte Orbán Viktor, megjegyezve: „felszálló ágban vagyunk”, a számok továbbra sem lesznek kedvezőek.

Hogy a nagy emelkedés tükrében mondjuk a focimeccsek látogathatóságán változtatnának-e, az a beszédéből nem derült ki.

A miniszterelnök úgy látja, Magyarországon, több más országgal összevetve, most sem rossz a helyzet az állampolgári fegyelmezettség szempontjából, de a helyzet súlyosabb lesz, többre van szükség.

Orbán szerint „december végén, január elején” várható, hogy a koronavírus elleni első adag vakcina megérkezik Magyarországra, így a krónikus betegeket, a legveszélyeztetettebb időseket január környékén be lehet oltani. Nagy tömegben pedig valószínűleg áprilisban érkezik meg az oltóanyag. Hozzátette: az operatív törzset egy átoltási terv elkészítésére utasította, és a kínai, valamint az orosz vakcinák ügyében is tárgyalásokat folytatnak, így könnyen lehet, hogy tavasszal 2-3 fajta vakcina is lesz Magyarországon.

Nagy valószínűséggel áprilistól „mindannyian meg fogunk szabadulni” a járványtól, és akkor győzelmet hirdethetünk ellene

– jósolta meg Orbán Viktor.

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt