Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Prosztatát hazudott egy nőnek a koronavirus.gov.hu

Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára, Müller Cecília országos tisztifőorvos és Gál Kristóf, az ORFK szóvivője (b-j) a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 25-én.
Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára, Müller Cecília országos tisztifőorvos és Gál Kristóf, az ORFK szóvivője (b-j) a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 25-én. Fotó: MTI/kormany.hu/Botár Gergely

Kínos bakira hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos független parlamenti képviselő: a koronavirus.gov.hu elhunytakat összesítő listáján egy 88 éves női áldozat esetében „prosztata megnagyobbodást” is feltüntettek alapbetegségként. (Anatómiából kevésbé képzettek kedvéért: a prosztata egy férfi nemi mirigy.)

A tévesztés jelenleg is látható az oldalon:

prosztatas-no

A koronavirus.gov.hu állami tájékoztatóoldalt a koronavírus magyarországi megjelenésekor hozta létre a kormány 5,3 millió forintból és az „egyetlen hiteles forrásként” szoktak rá hivatkozni, noha gyakran éppen a koronavírussal kapcsolatos információkat kell nagyítóval keresni a politikai propagandahírek között.