Gépfegyverrel akart cigányokra vadászni a Házasodna a gazda Betti gazdasszonya

Korábban jobbikos kabinetfőnök is volt; micsoda szerencse, hogy nem sikerült akkor beszántaniuk az RTL-t!

Gépfegyverrel akart cigányokra vadászni a Házasodna a gazda Betti gazdasszonya
Fotó: RTL Sajtóklub

„Annyira tele van a t…m a cigányokkal, hogy ha tehetném, végigsétálva a cigánysoron az összeset megsoroznám UZI-val. Hamarosan eljön az idő, hogy akkor is végigsétálok UZI-val, ha nem tehetném! Nem érdekel a következmény. Ezt másképp már nem lehet!”

– a Ripost cikke szerint ezt írta ki a Facebookra még 2012-ben Vincze Betti, az RTL Klubon futó társkereső reality, a Házasodna a gazda egyik szereplője, Betti gazdasszony. A bulvárlap megjegyzi, Betti később Ózd jobbikos polgármesterének, Janiczak Dávidnak lett a kabinetfőnöke.

Vincze Betti néhány napja egy magyarázkodó posztot tett közzé, ebben azt írta, megbánta a nyolc évvel ezelőtti sorait, törölte a bejegyzést, a kommenteket és a profilját is.

„Volt okom az elkeseredésre, de nem volt mentség arra, ahogyan annak hangot adtam. Bocsánatot kértem miatta és most újra megteszem: bocsánat. 8 év alatt sok minden változott az életemben. Sokat változtam én is. Igyekeztem új életet kezdeni. RTL Klub szerkesztőinek sem mondtam, hogy 8 éve milyen butaságot csináltam, mert szégyelltem :( Vállalom a múltamat és a hibáimat, de remélem, hogy a műsorban bizonyítani tudom azt is, méltó vagyok a bizalomra. Köszönöm, ha ti is esélyt adtok erre”

– írta múlt pénteki Facebook-bejegyzésében az esetről.

2012-ben indulatból hülyeségeket írtam a fb-oldalamon. Azonnal megbántam. Töröltem a bejegyzést és a hozzá tartozó…

Posted by Betti Vincze on Friday, October 23, 2020

Kapcsolódó hírek