Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Kórházba került Csepel koronavírusos polgármestere, drámai az állapota

Borbély Lénárd azt írta, immunrendszere összeomlott, oxigént kap.

Kórházba került Csepel koronavírusos polgármestere, drámai az állapota
Fotó: Facebook/Borbély Lénárd

Kórházba került a hétvégén Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere, aki múlt kedden írta ki Facebook-oldalára, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Most ismét a közösségi oldalán számolt be állapotáról: nem javult, hanem napról napra rosszabb lett. Szombaton már alig tudott levegőt venni, a beszéd sem nagyon ment, ekkor hívtak mentőt – írta.

Köszönöm mindenkinek a sok jókívánságot, az aggódást, az imákat és a segítségek felajánlását. Nagyon jól esik. Sajnos…

Posted by Borbély Lénárd on Sunday, October 25, 2020

A fideszes ezután kórházban kiderült, kiderült, kétoldali tüdőgyulladása van, összeomlott az immunrendszere, a véroxigénszintje pedig folyamatosan csökken. Jelenleg oxigént kap, emellett szteroidos gyógyszert, antibiotikumot és egyéb gyógyszeres kezelést is.

„Jelenleg azért vagyok jobban, mert kapok levegőt. Aki ezt nem élte át, az nem is nagyon tudja elképzelni, milyen érzés. Mindenesetre nem könnyű leírni. 39 éves vagyok, minden hétköznap sportolok, sokszor hétvégén biciklizni járok, folyamatosan vitamint szedek. Akik körülöttem vírusosak lettek, mindenki könnyedebben vészeli át. Sokkal idősebben is. Ennek persze nagyon örülök! Azt viszont nem gondoltam volna, hogy velem ez történik”

– írta a polgármester posztjában.

Borbély Lénárd arra kér mindenkit, hogy tartsa be a járványügyi előírásokat, hordjon maszkot, ugyanis ”a személyes példám jól megmutatja, hogy a koronavírus nem válogat és főleg azt, hogy nagyon alattomos”.