Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Túl szexinek találták a nézők Köllő Babettet

Mélyen kivágott dekoltázsa kavarta fel a közönséget.

Túl szexinek találták a nézők Köllő Babettet

Hétről hétre egyedi ruhakölteményekben láthatják a nézők Köllő Babettet a TV2 Sztárban Sztár című műsorában, a közönség szerint azonban néha túllőnek az öltöztetők a célon.

A színésznő a BorsOnline-nak elmondta: bár imádja a merész darabokat, egy idő után észre kellett venniük stylistjával, Kiss Márkkal, hogy a legtöbb ember nem vevő például a köldökig érő dekoltázsra.

„Az extrém, nagyon kivágott ruhákat nem szeretik a nézők. A harmadik adásra már láttuk, mi az, ami átmegy, és mi az, ami nem. Például a legutóbbi selyemmuszlin fűzőt mindenki imádta, mert bár különleges, mások is szívesen viselnék”

– magyarázta Babett.

Kiss Márk szerint hatalmas kihívás elkészíteni a különleges ruhakölteményeket, arról beszélt:

„A selyemmuszlin anyagot nyolc órán keresztül varrtuk a kolléganőmmel, Fekecs Katával. Az eddigi legdrágább ruhaanyag közel hatvanezer forintba került, és úgy is kellett bánni vele, mivel érzékeny. Ki kellett találni, miként lehet szépen összevarrni, hogy ne sérüljön.”

Persze nem kell attól félni, hogy Babetten innentől csak garbót láthat a közönség, hiszen mint mondta: „a most vasárnapi ruhakölteménye is biztosan megosztó lesz.”