Rendőr helyszínel összeroncsolódott személygépkocsiknál a főváros XV. kerületében a Molnár Viktor utca és Drégelyvár utca kereszteződésénél, ahol két autó karambolozott 2020. október 13-án.

Halálos baleset Újpalotán, egy 62 éves nő az áldozat

Két másik ember is megsérült, őket kórházba vitték.

Halálos közlekedési baleset történt a főváros XV. kerületében kedd délután.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint a Molnár Viktor utca és Drégelyvár utca kereszteződésénél két autó ütközött össze. A balesetben egy 62 éves nő a helyszínen meghalt. Az elsődleges információk alapján a balesetben még két ember megsérült, őket kórházba vitték.

Összeroncsolódott személygépkocsik a főváros XV. kerületében a Molnár Viktor utca és Drégelyvár utca kereszteződésénél, ahol két autó karambolozott 2020. október 13-án

Összeroncsolódott személygépkocsik a főváros XV. kerületében a Molnár Viktor utca és Drégelyvár utca kereszteződésénél, ahol két autó karambolozott 2020. október 13-ánFotó: MTI/Lakatos Péter

A BRFK vizsgálja a baleset körülményeit.

Kiemelt kép: Rendőr helyszínel összeroncsolódott személygépkocsiknál a főváros XV. kerületében a Molnár Viktor utca és Drégelyvár utca kereszteződésénél, ahol két autó karambolozott 2020. október 13-án. (MTI/Lakatos Péter)

Kapcsolódó hírek