Tóth Andi szerint félnek tőle a férfiak

Erős kisugárzása miatt állítólag meg sem merik őt szólítani. 

Tóth Andi szerint félnek tőle a férfiak
Fotó: Instagram/tothandi.andee

Hiába fiatal, gyönyörű és egyedülálló, Tóth Andinak sem megy olyan könnyen az ismerkedés, mint ahogy a legtöbben gondolnák. A 21 éves énekesnő a Blikknek arról beszélt:

„Többször fordult már elő velem, hogy olyan üzeneteket kaptam, amelyben egy srác azt írta, hogy itt és ott látott, de nem mert odajönni. Lehet, a kisugárzásom ijesztő, de az tény, hogy félnek tőlem a férfiak.”

Pedig a fiatal lánynak egészen konkrét elképzelései vannak, szerinte az álompasi „egy igazi férfi a talpán, egy férfiállat, na, ő majd oda mer jönni. És ő jöhet is, persze csak akkor, ha normális és kedves”.

Hozzátette, nem elvárás a kockahas, de a kék szemekért és a széles vállakért odavan. Amit viszont nem tud elviselni, ha egy pasinak vékonyabb a lába, mint az övé. Bár állítása szerint egyelőre nem akar új kapcsolatba kezdeni, hiszen nemrég szakított az énekes Szabó Ádámmal, jövőbeli párjaként csakis olyat tud elképzelni, akivel hosszú távra tervezhet, és akár családot is alapíthat.

Annak, aki szeretné meghódítani, a Blikknek adott interjújában tippeket is adott: az énekesnő szerint ugyanis az ideális randihelyszín nem a mozi, vagy az étterem, hanem egy kiadós séta, ahol sokat lehet beszélgetni.

Kapcsolódó hírek