Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Tizenhárman megfertőződtek a Baross utcai idősotthon egyik telephelyén

Tizenegy lakó és két dolgozó koronavírustesztje lett pozitív.

RövidenRöviden
A koronavírus-járvány miatt egészségügyi maszkot viselő mentősök a mentőautóban 2020. március 25-én a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórházánál, ahol koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak.
A koronavírus-járvány miatt egészségügyi maszkot viselő mentősök a mentőautóban 2020. március 25-én a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórházánál, ahol koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Tizenhárman megfertőződtek koronavírussal a fővárosi önkormányzat Baross utcai idősotthonának Csokonai utcai telephelyén – közölte a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn.

Tizenegy lakó és két dolgozó koronavírustesztje lett pozitív, minden ellátottat kórházban ápolnak. Az intézményben ötvenen laknak, huszonketten dolgoznak – olvasható a közleményben.

Szeptember közepétől a fővárosi önkormányzat idősotthonaiban kéthetente szűrik a dolgozóikat, és ha szükséges, az ellátottak szűrésében is közreműködnek. Eddig 21 telephelyen 2896 tesztet végzett a főváros – írták.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Robbanás Lágymányoson, egy ember meghalt

A Kanári-szigeteken fogtak el egy emberölés kísérletével gyanúsított budapesti férfit

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot