Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

KDNP: a teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére

Simicskó István szerint bebizonyosodott, hogy az ellenzék még megvezetni sem tud.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke (b) és Simicskó István, a hazafias és honvédelmi nevelésért, illetve az ezzel összefüggő beruházásokért felelős kormánybiztos, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke a hazafias és honvédelmi nevelésről rendezett szakmai konferencián az Országház Felsőházi üléstermében 2019. november 29-én.
Kövér László, az Országgyűlés elnöke (b) és Simicskó István, a hazafias és honvédelmi nevelésért, illetve az ezzel összefüggő beruházásokért felelős kormánybiztos, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke a hazafias és honvédelmi nevelésről rendezett szakmai konferencián az Országház Felsőházi üléstermében 2019. november 29-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje vasárnapi győzelmével is bebizonyította, hogy a teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére

– írta az évente perek százait elveszítő kormányzati propagandagépezettel a háta mögött Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője annak kapcsán, hogy vasárnap a Koncz Zsófia nyerte a borsodi időközi országgyűlési választást.

Simicskó azt is tudni véli, „az emberek jól látták”, hogy a közelmúltban még antiszemita kijelentéseket tevő, gyanús cégügyletekbe keveredő Jobbikos jelölt nem lehet Szerencs országgyűlési képviselője.

A politikus gratulált Koncz Zsófiának, aki a tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapja, Koncz Ferenc helyébe lép képviselőként. Hozzátette: bíznak benne, hogy együttes erővel meg tudják védeni a magyar embereket, a munkahelyeket és az eddig elért eredményeket az országot most próbára tevő vírushelyzet idején is.