Halálra gázoltak egy rollerezőt a fővárosban

Egy busz ütötte el a férfit, a helyszínen meghalt.

Kölcsönözhető elektromos roller 2020. október 11-én a főváros XI. kerületében, a Fehérvári út és a Hauszmann Alajos utca kereszteződésében, ahol egy busz halálra gázolt egy rollerezőt.
Kölcsönözhető elektromos roller 2020. október 11-én a főváros XI. kerületében, a Fehérvári út és a Hauszmann Alajos utca kereszteződésében, ahol egy busz halálra gázolt egy rollerezőt. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Halálra gázolt egy rollerrel közlekedő férfit egy busz Budapest XI. kerületében a Fehérvári úton vasárnap délelőtt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta, a busz nem sokkal 11 óra előtt ütötte el a férfit, aki a helyszínen meghalt. A helyszíni szemle idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta a Fehérvári utat.

Úgy tudni, a turistabusz és az elektromos rollerrel közlekedő férfi párhuzamosan haladt egymással a Fehérvári úton a belváros felé. Az ütközés akkor történt, amikor a busz jobbra kanyarodott a Hauszmann Alajos utcába, az egyenesen haladó rolleres pedig nem tudott megállni, és a jármű alá csúszott.

A balesetben egy húsz év körüli távol-keleti férfi vesztette életét, a turistabuszon egyedül utazó sofőr nem sérült meg. Az MTI fotója alapján az áldozat egy közösségi megosztáson alapuló rollert használt.

Kapcsolódó hírek