Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Bűnügy

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Bűnügy

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

Bedrogozott autóst üldöztek a rendőrök Pécsen

Több autót összetört, végül kiugrott a kocsijából és futva próbált menekülni.

RövidenRöviden
Bedrogozott autóst üldöztek a rendőrök Pécsen

Cserbenhagyás, közúti veszélyeztetés és kábítószer birtoklása miatt folytat eljárást a rendőrség egy 23 éves pécsi férfi ellen, akit egy autós üldözés után fogtak el a megyeszékhelyen kedden.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta, a rendőrök délelőtt akarták megállítani az autóst gyorshajtás miatt, sikertelenül. Üldözése során előbb egy járőrkocsinak ütközött, majd egy másik rendőrautó miatt jelzőlámpának ment, végül egy harmadik autóval karambolozott; kocsijából kiugrott és futva próbált menekülni, de a rendőrök elfogták.

A fiatalemberről kiderült, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a vele szemben elvégzett drogteszt pedig pozitív lett. A hivatalos személy elleni erőszak elkövetésének tényét az ügyészség vizsgálja.

A BMRFK szintén kedden közölte, hogy Mohácson is hasonló eset játszódott le hétfő este, miután a Duna-parti városban egy 37 éves férfi hajtott tovább közúti ellenőrzéskor. A járőrök követni kezdték az autóst, aki pár perccel később belehajtott egy parkoló autóba, majd kiszállt a járműjéből, és ő is futva próbált menekülni. A vezetéstől már korábban eltiltott férfi autójában kábítószergyanús anyagot találtak és a vele szemben alkalmazott drogteszt szintén pozitív lett.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Maszkos férfi rabolt ki egy pécsi gyógyszertárat fényes nappal, még szökésben van

Meztelenre vetkőztettek, megaláztak, megvertek egy hajléktalant fiatalok múlt vasárnap Pécsen

Hármas karambol történt Pécsen

Most érkezett: megölte csecsemőjét egy 15 éves lány hajnalban Pécsen

Elmegyógyintézetbe kerül a gazdagréti óvoda pedofil dolgozója

Megöltek egy férfit Szőkéden, keresik a gyilkost