Fejbe lőtte magát egy 20 év körüli férfi egy budapesti lőtéren

Néhány lövést leadott a lőlapra, majd maga ellen fordította a fegyvert.

Fejbe lőtte magát egy 20 év körüli férfi egy budapesti lőtéren
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Fejbe lőtte magát egy 20 év körüli férfi szombaton egy budapesti lőtéren – értesült a Telex.

A lap információt a lőteret üzemeltető cég vezetője is megerősítette.

„A fiatalember először járt nálunk, és semmi jel nem utalt arra, hogy maga ellen fordulna. A foglalásnál még smiley-kat is küldött”

– mondta Dr. Gál János, hozzátéve, a lőterük szigorú szabályok szerint működik, ilyen esetben azonnali orvosi segítséget nyújtanak.

Azt is elmondta, a lőteret használók szigorú oktatást kapnak, a lövés alatt pedig végig áll mellettük egy lövészvezető. Úgy tudni, ez ebben az esetben is így volt, a fiatalember néhány lövést leadott a lőlapra, majd maga ellen fordította a fegyvert.

A Budapest Rendőr-főkapitányságot a Telex kérdésére azt írta: október 3-án 19 óra 27 perckor kaptak bejelentést arról, hogy egy terézvárosi lőtéren egy férfi fejbe lőtte magát. A férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A rendőrség gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – írták.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Kapcsolódó hírek