Ötszörös nagypapa lesz Orbán Viktor

A Blikk szerint heteken belül érkezik az újabb trónörökös.

Orbán Viktor miniszterelnök beszél a Mathias Corvinus Collegium (MCC) háromnapos migrációs konferenciáján Budapesten, a Várkert Bazárban 2019. március 23-án.
Orbán Viktor miniszterelnök beszél a Mathias Corvinus Collegium (MCC) háromnapos migrációs konferenciáján Budapesten, a Várkert Bazárban 2019. március 23-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Heteken belül megszületik Orbán Viktor ötödik unokája – értesült a Blikk, azt is tudván, hogy a csemete a miniszterelnök legidősebb lányánál, Ráhelnél van úton.

Ráhel és férje, az Orbán Viktor regnálása óta az egyik leggazdagabb magyarrá lett Tiborcz István immár a harmadik gyermeküket várják, az újabb testvért a 4 éves Alíz és a 2 éves Anna Adél várja.

A Blikk cikke szerint az asszony a járvány miatt szinte alig mozdul ki otthonról. Hogy milyen nemű lesz a pici, azt egyelőre nem tudni, nagy a titoktartás e téren.

Az ötödik miniszterelnöki unoka egyébként már a második gyermek lesz, aki a járványhelyzet alatt érkezik a családba, július végén ugyanis a kormányfő második lányának, Sárának született kisbabája.

Kapcsolódó hírek