Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Eszméletlenre verte az autóban élettársát egy férfi Kőbányán

Videón, ahogy rárúgják az ajtót a rendőrök.

Eszméletlenre verte az autóban élettársát egy férfi Kőbányán

Összehangolt akcióban, hőkamerás drónt is bevetve fogtak el a rendőrök egy 32 éves férfit egy gyáli családi házban, aki korábban eszméletlenre verte élettársát.

A rendőrség közlése szerint R. Csaba még szeptember 8-án a testvérével ment el élettársa kőbányai lakásához, mert vissza akarta adni a nőnek az előző napi veszekedés után elvett lakáskulcsát és telefonját. A találkozáskor azonban a férfi megfenyegette a nőt, majd a hajánál fogva berángatta testvére autójába, és elindultak az Üllői út felé.

Az autóban R. Csaba ököllel verte élettársa fejét és arcát, és fojtogatta őt.

A nő az ütésektől kis időre az eszméletét is elvesztette. Miután magához tért, kinyitotta az autó ajtaját, majd amikor a kocsi lassított, kiugrott és elmenekült, nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a testvérek ellen elfogatóparancsot adtak ki, ezután R. László – R. Csaba testvére – szeptember 11-én feladta magát. A férfit személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték a letartóztatását.

A nyomozók két héttel később megtudták, hogy R. Csaba egy gyáli családi házban rejtőzködik. A rendőrök hétfő hajnalban egy hőkamerás drónnal feltérképezték az ingatlant és a körülötte lévő erdős területet, majd körülvették, és elfogták a férfit, jelenleg testvérével együtt letartóztatásukat töltik.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten