Vasvillával támadt kormánytisztviselőkre egy férfi Csongrádban

Környezettanulmányt készíteni érkeztek, elég meggyőzőre sikerült.

Vasvillával támadt kormánytisztviselőkre egy férfi Csongrádban

Vasvillával támadt a nála környezettanulmányt készítő kormánytisztviselőkre egy férfi Csongrád-Csanád megyében még múlt hét csütörtökön, az egyiket súlyosan meg is sebesítette.

A megyei főügyészség tájékoztatása szerint csütörtökön délelőtt a járási hivatal három munkatársa jelent meg a férfinél, hogy környezettanulmányt készítsenek. A férfi korábbról már ismerte a tisztviselőket, akik kitűzőt is viseltek. A kapunál állt, és így válaszolt a jegyzőkönyvet készítőknek.

Az egyik kérdés után viszont hátrament, egy vasvillát vett magához, majd a kapun kilépve szidalmazni kezdte a tisztviselőket.

A férfi és a két nő a szolgálati kocsijukhoz futott, a férfi azonban utánuk ment, rácsapott a vasvillával a kocsi tetejére, betörte a jobb oldali ablaküveget, és a vasvillával vállon szúrta a jobb első ülésen ülő férfit. A tisztviselőnek a szúrás, valamint a szilánkok miatt nyolc napon belül gyógyuló, vérző sérülései keletkeztek.

A nőnek sikerült az autót elindítania, így végül elmenekültek.

A férfit hivatalos személy elleni erőszakkal, valamint súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják, és mivel még érvényben volt egy felfüggesztettje, letartóztatták.

Ezek is érdekelhetnek