Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Rákóczi Feri és Vadon Jani is elkapta a koronavírust

Home office-ban készülnek mostantól a Rádió 1 műsorai.

Rákóczi Feri és Vadon Jani is elkapta a koronavírust
Fotó: Facebook/Balázsék

A Rádió 1-en futó Balázsék című műsor két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív koronavírus-eredményt produkált a hétvégén – tudatta a rádió vasárnapi közleménye. Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, elővigyázatosságból azonban ő is karanténba vonul.

„Pozitív lett Rákóczi Feri, Vadon Jani és Györke Attila hétvégi koronavírus-tesztje, velük együtt a Rádió 1 több kollégájáról is kiderült, megfertőződtek a COVID-19 vírussal”

– írták. Hétfőtől így minden műsorvezető az otthonából dolgozik, velük együtt a rádió összes kollégája home office-ban marad. Sivák Péter programigazgató azt közölte, az irodák és a stúdiók fertőtlenítése már megtörtént, a kollégákra pedig teszt vár.

„A legfontosabb a kollégáink biztonsága, és a járványügyi előírások betartása. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megelőzzük a további fertőzéseket, ezért áttértünk az otthoni munkarendre mind a műsorvezetők, mind a háttérben dolgozók esetében. A rádió teljes területe ózonos fertőtlenítésen esett át” – mondta a programigazgató, hozzátéve, a kollégák tesztelése folyamatos.

Balázs tesztje negatív lett

Sebestyén Balázs is járt koronavírus-teszten, az ő eredménye azonban negatív lett, ám kollégái, Rákóczi Feri és Vadon Jani megfertőződtek. Szerencsére egyikük sem mutat súlyos tüneteket, mindhárman adásban lesznek holnap reggel – olvasható a közleményben.

„Egész tavasszal az otthonainkból vezettünk műsort, így a körülményekhez alkalmazkodva most is azonnal át tudunk állni erre. Az én tesztem ugyan negatív lett, de mivel Jani és Feri is pozitív, elővigyázatosságból karanténba vonulok én is”

– magyarázta Sebestyén Balázs.

Újabb brutális bírságot kapott az RTL a Sztárbox miatt

Ezért hagyja ott Vadon Jani a Balázsék című rádióműsort

Sebestyén Balázs úgy tudja, „sokkal több ember élete szárad a NATO lelkén, mint amennyi az oroszokén”

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Rengeteg pénzt találtak Ferencvárosban egy fa alatt, senki nem keresi

106 újabb református értelmiségi követeli a tróger fideszes Balog Zoltán „püspök” lemondását