Külföld

Itt a vége: Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől

Bűnügy

Vízbe akartak fojtani egy rendőrt Oroszlányban

Bűnügy

Nyomoz a rendőrség, miután egy felügyelő úgy felrúgott egy kisfiút Szolnokon, hogy fejre esett

Fegyveres családi balhé volt Pilisen, kivonult a TEK

Az őrjöngő családapa még a bámészkodó szomszédokat is megfenyegette.

Rendőrségi akció Pilisen
A Monori Rendőrkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei ébresztették azt a 46 éves pilisi férfit, aki szomszédainak szánt fenyegető szavait fegyverrel nyomatékosította, miután a rokonaival ellátta volt veje baját. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A TEK törte rá az ajtót egy 46 éves pilisi férfira, aki egy családi perpatvar hevében fegyverrel hadonászott, és a szomszédokat is megfenyegette.

A balhé még szeptember 6-án pattant ki, amikor egy 29 éves férfi Újszászról érkezett a településre volt feleségéhez a közös gyermekeik miatt. A házban azonban összevesztek, majd a vitába a nő hozzátartozói – élükön apjával – is bekapcsolódtak. A veszekedésből dulakodás lett, mely az utcán folytatódott,

kapa, bot, kisszék is előkerült.

A sértett végül elmenekült, ekkor a felbőszült családtagok autóba pattanva és felfegyverkezve utána mentek, majd nem sokkal később visszatértek a házhoz.

Az ordibálást és veszekedést halló szomszédok az utcán követték az eseményeket, és kérték a családot, hagyják abba a balhét, de mivel senki nem foglalkozott velük, rendőrt hívtak. Időközben hazaért a 46 éves családapa is, aki „megdöglötök” felkiáltással fenyegetőzni kezdett, miközben elővett egy fegyvert. Az őrjöngő férfit családtagjai ráncigálták be az udvarra és próbálták lenyugtatni.

Az elmenekült volt férj szeptember 7-én kórházi ellátásra jelentkezett, kiderült, eltört az egyik ujja, a tarkóján pedig vérömleny keletkezett. A rendőrök ekkor értesítették a TEK-et, akik a szeptember 22-i akcióban több embert, köztük a 46 éves férfit és 17 éves fiát előállították, és a házban tartott kutatáskor egy gáz- és riasztófegyvert is lefoglaltak.

Az apa megtagadta a vallomástételt, a 17 éves fiú tagadja a bűncselekmény elkövetését. Ellenük csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárást, de az ügyben további gyanúsítások is várhatóak.

Ez is érdekelhet:
Viharok érkeznek szerdán, mutatjuk óráról órára

Kapcsolódó hírek

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

133 embert vert át az interneten egy pilisi férfi kamu hirdetésekkel

Agyonszúrt egy 39 éves nőt egy férfi Pilisen

Medencébe fulladt egy kislány Pilisen

Külföldre menekült a kisfiút felrúgó, párjait ököllel verő „karateedző”, nem tudják kihallgatni

Elfogtak egy emberölés miatt keresett férfit Budapesten

Halálra vert egy idős nőt egy fiatalkorú férfi Borsodban

Megkéselte volt élettársát és egy férfit egy 22 éves baranyai fiatal