Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Fegyveres családi balhé volt Pilisen, kivonult a TEK

Az őrjöngő családapa még a bámészkodó szomszédokat is megfenyegette.

A Monori Rendőrkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei ébresztették azt a 46 éves pilisi férfit, aki szomszédainak szánt fenyegető szavait fegyverrel nyomatékosította, miután a rokonaival ellátta volt veje baját.
A Monori Rendőrkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei ébresztették azt a 46 éves pilisi férfit, aki szomszédainak szánt fenyegető szavait fegyverrel nyomatékosította, miután a rokonaival ellátta volt veje baját. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A TEK törte rá az ajtót egy 46 éves pilisi férfira, aki egy családi perpatvar hevében fegyverrel hadonászott, és a szomszédokat is megfenyegette.

A balhé még szeptember 6-án pattant ki, amikor egy 29 éves férfi Újszászról érkezett a településre volt feleségéhez a közös gyermekeik miatt. A házban azonban összevesztek, majd a vitába a nő hozzátartozói – élükön apjával – is bekapcsolódtak. A veszekedésből dulakodás lett, mely az utcán folytatódott,

kapa, bot, kisszék is előkerült.

A sértett végül elmenekült, ekkor a felbőszült családtagok autóba pattanva és felfegyverkezve utána mentek, majd nem sokkal később visszatértek a házhoz.

Az ordibálást és veszekedést halló szomszédok az utcán követték az eseményeket, és kérték a családot, hagyják abba a balhét, de mivel senki nem foglalkozott velük, rendőrt hívtak. Időközben hazaért a 46 éves családapa is, aki „megdöglötök” felkiáltással fenyegetőzni kezdett, miközben elővett egy fegyvert. Az őrjöngő férfit családtagjai ráncigálták be az udvarra és próbálták lenyugtatni.

Az elmenekült volt férj szeptember 7-én kórházi ellátásra jelentkezett, kiderült, eltört az egyik ujja, a tarkóján pedig vérömleny keletkezett. A rendőrök ekkor értesítették a TEK-et, akik a szeptember 22-i akcióban több embert, köztük a 46 éves férfit és 17 éves fiát előállították, és a házban tartott kutatáskor egy gáz- és riasztófegyvert is lefoglaltak.

Az apa megtagadta a vallomástételt, a 17 éves fiú tagadja a bűncselekmény elkövetését. Ellenük csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárást, de az ügyben további gyanúsítások is várhatóak.

Kapcsolódó friss hírek

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál