Politika

Itt a 15 órás részvételi adat, tódulnak az emberek szavazni

Bűnügy

Mészárlás készült Sajókazán, az egész osztályt meg akarta ölni egy diák

Bulvár

Botrány az ATV-ben: Magyar Péter kisétált élő adásban az interjúról

Fegyveres családi balhé volt Pilisen, kivonult a TEK

Az őrjöngő családapa még a bámészkodó szomszédokat is megfenyegette.

A Monori Rendőrkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei ébresztették azt a 46 éves pilisi férfit, aki szomszédainak szánt fenyegető szavait fegyverrel nyomatékosította, miután a rokonaival ellátta volt veje baját.
A Monori Rendőrkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei ébresztették azt a 46 éves pilisi férfit, aki szomszédainak szánt fenyegető szavait fegyverrel nyomatékosította, miután a rokonaival ellátta volt veje baját. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A TEK törte rá az ajtót egy 46 éves pilisi férfira, aki egy családi perpatvar hevében fegyverrel hadonászott, és a szomszédokat is megfenyegette.

A balhé még szeptember 6-án pattant ki, amikor egy 29 éves férfi Újszászról érkezett a településre volt feleségéhez a közös gyermekeik miatt. A házban azonban összevesztek, majd a vitába a nő hozzátartozói – élükön apjával – is bekapcsolódtak. A veszekedésből dulakodás lett, mely az utcán folytatódott,

kapa, bot, kisszék is előkerült.

A sértett végül elmenekült, ekkor a felbőszült családtagok autóba pattanva és felfegyverkezve utána mentek, majd nem sokkal később visszatértek a házhoz.

Az ordibálást és veszekedést halló szomszédok az utcán követték az eseményeket, és kérték a családot, hagyják abba a balhét, de mivel senki nem foglalkozott velük, rendőrt hívtak. Időközben hazaért a 46 éves családapa is, aki „megdöglötök” felkiáltással fenyegetőzni kezdett, miközben elővett egy fegyvert. Az őrjöngő férfit családtagjai ráncigálták be az udvarra és próbálták lenyugtatni.

Az elmenekült volt férj szeptember 7-én kórházi ellátásra jelentkezett, kiderült, eltört az egyik ujja, a tarkóján pedig vérömleny keletkezett. A rendőrök ekkor értesítették a TEK-et, akik a szeptember 22-i akcióban több embert, köztük a 46 éves férfit és 17 éves fiát előállították, és a házban tartott kutatáskor egy gáz- és riasztófegyvert is lefoglaltak.

Az apa megtagadta a vallomástételt, a 17 éves fiú tagadja a bűncselekmény elkövetését. Ellenük csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárást, de az ügyben további gyanúsítások is várhatóak.

Ez is érdekelhet: Viharok érkeznek szerdán, mutatjuk óráról órára

Kapcsolódó hírek

Halálos baleset történt Kisszállás térségében

Ütköztek, majd lángba borult a személyautó az M86-os gyorsforgalmin

Medencébe fulladt egy kislány Pilisen

133 embert vert át az interneten egy pilisi férfi kamu hirdetésekkel

Agyonszúrt egy 39 éves nőt egy férfi Pilisen

Mészárlás készült Sajókazán, az egész osztályt meg akarta ölni egy diák

Megöltek egy férfit egy miskolci áruház parkolójában

Agyonszúrtak egy pultos nőt Mezőberényben nem sokkal ezelőtt

Megöltek egy nőt Veszprémben vasárnap

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!