Külföld

Putyin megszólalt a háború folytatásáról

Külföld

625 millió forint dugódíjjal tartozik a magyar nagykövetség Londonnak

Belföld

Magyar Péter a hatvanpusztai Orbán-birtok elől üzent

33-35 ezer pár bakancsot, félcipőt vesz a MÁV

Mintegy 411 millió forint értékben.

Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója (j) és Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatót tart a versenyképes, összehangolt és utasbarát közösségi közlekedési kínálat kialakítását szolgáló intézkedésekről a Déli pályaudvaron 2020. szeptember 23-án.
Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója (j) és Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatót tart a versenyképes, összehangolt és utasbarát közösségi közlekedési kínálat kialakítását szolgáló intézkedésekről a Déli pályaudvaron 2020. szeptember 23-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Mintegy 411 millió forint értékben 33-35 ezer pár lábbelire írt ki nyílt közbeszerzést a MÁV Zrt., amelyet a balassagyarmati Ipoly Cipőgyár Kft. nyert – közölte az utolsó még működő, elsősorban, de nem kizárólag munkavédelmi cipőket készítő magyar vállalat szerdán.

Tájékoztatásuk szerint a kiírásban egyen- és formalábbelik ugyanúgy szerepeltek, mint munkavédelmi bakancsok és félcipők. Így például elektromos szigetelőképességgel rendelkező lábbelik a villanyszereléshez, míg más cipőknél, bakancsoknál a mechanikai védelemre, a vágásbiztonságra, a hővédelemre, a vízállóságra, csúszásmentességre, talpátszúrás elleni védelemre, olajállóságra vonatkoznak előírások.

Mindezek mellett szükség van férfi és női, téli, átmeneti és nyári modellekre is!

A nyilvánosan elérhető céginformációk szerint a Ipoly Cipőgyár Kft. árbevétele 1,76 milliárd forintot tett ki tavaly, az azt megelőző évben meghaladta a 2,18 milliárd forintot. A cég vesztesége 2019-ben 101 millió forint volt, míg az előző évben nyereséges volt, 80 millió forint adózott profitot ért el.

Ez is érdekelhet: Müller Cecília nem javasolja a menyasszonytáncot

Kapcsolódó hírek

Orbán Ráhel megdicsérte Budapestet, csak szerinte kevés a luxusbolt

Dobrev Klára valószínűleg megdöntötte a legrühelltebb politikus rekordját a Youtubeon

Elgázolt egy embert a vonat Érdnél

Gázolt a vonat Kecskemétnél

Kiderült, mi okozhatta a délelőtti vonatbalesetet Adácsnál

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Súlyos vonatbaleset Adácsnál, a mozdonyvezető beszorult a fülkébe, mentőhelikoptert is riasztottak

Több helyen is gázolt a vonat csütörtök délelőtt

Elgázolt egy embert a Tokaj InterCity

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!