Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Armando Mundaraín lett A Konyhafőnök 2020-as nyertese

Az övé a hetedik Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint.

Armando Mundaraín és a Sárközi Ákos.
Armando Mundaraín és a Sárközi Ákos. Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A venezuelai származású Armando Mundaraín, Sárközi Ákos versenyzője lett Magyarország új Konyhafőnöke az RTL Klub gasztro realityjének hetedik évadában, ezzel övé A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint.

Már tradíció A Konyhafőnök fináléjában a három fogásos menü megalkotása és az is tradíció, hogy a finalisták ezeket nem egyedül készítik el. A széria korábbi, középdöntős versenyzői csatlakoztak a konyhában Ádámhoz és Armandohoz: Kinga, Matyi, Alex és Krisztián. A 3 órás megmérettetéshez nem meglepő módon Ádám testvérét, Alexet és Matyit választotta, Armandoval pedig Kinga és Krisztián főzött együtt.

A végső döntés meghozatalában a zsűrinek is akadt segítsége, Peller Mariann, Sváby András és Nagy Ervin személyében. A zsűri döntése alapján végül Magyarország új Konyhafőnöke Armando Mundaraín lett.

„A legboldogabb ember vagyok a világon! Nem tudom kifejezni magamat, nem is tudok magyarul beszélni éppen, mert annyira boldog vagyok és annyira pörög az agyam, hogy nem tudok semmit, csak örülök!”

– nyilatkozott az első érzéseiről a venezuelai származású Armando, a kékek, azaz Sárközi Ákos versenyzője.

Rácz Jenő vigasztalásképpen Cserepes Ádámhoz is szólt, ami nagyon jól esett az eleinte csalódott, de összeségében büszke második helyezettnek: „Szomorú vagyok, de mégsem, az én szememben győztes vagy! Tudom, mennyi munkád van ebben, ez a munka nem vész kárba. Ez csak a kezdet, ennél nagyobb dolgok várnak Rád! Köszönöm, hogy a Csapatom része voltál!”.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten