Ismét leáll a Barátok közt forgatása, és a Keresztanyu gyártása is szünetel

Újabb megbetegedés történt.

Ismét leáll a Barátok közt forgatása, és a Keresztanyu gyártása is szünetel

A lehetséges fertőzés elkerülése érdekében határozatlan időre leáll a Keresztanyu forgatása – közölte az RTL Magyarország szerdán, hozzátéve: a Barátok köztnél újabb megbetegedés történt, így annak a gyártása is szünetel.

A Keresztanyu című sorozat esetében az egyik közreműködő környezetében találtak COVID-pozitív személyt. A lehetséges fertőzés elkerülése érdekében a gyártó azonnal megkezdte a sorozat tagjainak PCR tesztelését és a helyiségek fertőtlenítését – írták.

Ugyanígy jár el a Barátok közt stábja is, ahol az előző leállás negatív tesztjei után éppen megkezdődött a munka, de most

újabb megbetegedés történt, így ismét le kell állítani a forgatást.

Itt is megkezdik a közreműködők tesztelését és a helyiségek fertőtlenítését. Mindkét sorozat forgatása a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett zajlik. Amennyiben minden közreműködő negatív PCR teszttel rendelkezik, a forgatások folytatódnak.

Az RTL közlése szerint a Barátok közt képernyőn való jelenlétét a leállás nem befolyásolja. A nézők a sorozat premier epizódjait minden hétköznap 17:05 és 22:20 órakor láthatják az RTL Klubon.

Ezek is érdekelhetnek